x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Madam Ivanova

Madam Ivanova

de Oana-Maria Baltoc    |    20 Feb 2009   •   00:00

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, joacă în piesa "Casa Zoikăi"




Sursă: MediaPro

Vedeta Pro TV Roxana Ciuhulescu va debuta pe scena Teatrului de Comedie în piesa de teatru "Casa Zoikăi", regizată de Alexandru Tocilescu, care va avea premiera la jumătatea lunii martie. La prima ei experienţă în teatru, Roxana va juca în aceeaşi piesă cu actori mari ai teatrului românesc, precum George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, Virginia Mirea şi Emilia Popescu. Roxana o întruchipează pe Madame Ivanova în piesa scrisă de Mihail Bulgakov şi tradusă de Maria Dinescu: "Madam Ivanova este una dintre femeile lui Bulgakov, frumoasă şi unsă cu toate alifiile, ce-i suceşte minţile lui George Mihăiţă, alias Ametistov", spune Roxana despre rolul ei. Cât despre "sucitul minţilor", acest lucru se poate observa cu uşurinţă din ipostaza pe care v-o prezentăm alăturat.

NOROCOASĂ. Roxana spune că a intrat uşor în pielea Ivanovei, de vreme ce personajul este descris drept o femeie înaltă, impunătoare şi distinsă. De altfel, vedeta se numără printre acei norocoşi care nu caută cu orice preţ să obţină un rol în teatru: "Pur şi simplu s-a întâmplat, ca şi în televiziune. Anul trecut, pe vremea când filmam la Salonul auto de la Paris, am fost sunată de George Mihăiţă şi invitată la Teatrul de Comedie să dau o probă pentru rolul Madam Ivanova. La întoarcerea în ţară am mers la teatru şi... rolul a fost al meu". Până la marea premieră, Roxana repetă de zor alături de actori de la care este onorată că poate să fure meserie: "Am fost foarte bine primită şi, sincer, nu credeam că mă voi simţi atât de bine în mijlocul lor". Impresionată de colegii valoroşi şi talentaţi de la Teatrul de Comedie, pe care îi consideră nişte "coloşi", Roxana mărturiseşte că s-a simţit un om mic, în ciuda înălţimii.

"Madam Ivanova este una dintre femeile lui Bulgakov, frumoasă şi unsă cu toate alifiile, ce-i suceşte minţile lui George Mihăiţă, alias Ametistov"

×
Subiecte în articol: roxana vedete