x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Manchester United - AS Roma / Totti si-a cerut scuze...

Manchester United - AS Roma / Totti si-a cerut scuze...

de Andy Stanescu    |    01 Oct 2007   •   00:00
Manchester United  -  AS Roma / Totti si-a cerut scuze...

Nu doar jandarmii din Romania dau dovada de exces de zel in rarele ocazii in care isi propun sa se opuna suporterilor mult prea nervosi. Si "organele" din Italia calca stramb.



Nu doar jandarmii din Romania dau dovada de exces de zel in rarele ocazii in care isi propun sa se opuna suporterilor mult prea nervosi. Si "organele" din Italia calca stramb, cu precadere in situatiile in care echipele din cizma sufera in fata gruparilor din Anglia si Spania. Nervozitatea din tribuna se transmite se pare si in afara arenei, fortele de ordine cautand uneori sa-si razbune compatriotii umiliti in teren. Asa s-a intamplat la data de 4 aprilie a.c., atunci cand o suportera al "diavolilor rosii", in varsta de 23 de ani, a fost batuta de politistii din capitala Italiei, in ziua meciului de Champions League ce i-a avut drept protagonisti pe fotbalistii echipelor AS Roma si Manchester United. Ghinionista Carly Lyes s-a intors acasa dupa incidentul cu pricina si fara camera video proprietate personala, confiscata probabil de "vitejii" aparatori ai ordinii publice. Faptele de arme ale politistilor din Roma nu le-au fost de prea mare ajutor coechipierilor de atunci ai lui Cristi Chivu, baietii lui Sir Alex Ferguson trecand pe langa fundasii Romei cu viteza unui tren tip "inter-city" ce saluta din mers gara Lehliu.


Cum istoria este pe cale sa se repete, Manchester United intalnind din nou formatia romana (de aceasta data in faza grupelor), Francesco Totti si Damiano Tomassi s-au gandit sa trimita pe adresa lui Carly Lyes o camera video nou-nouta. Cei doi componenti ai echipei AS Roma nu s-au multumit doar cu atat si, intr-un gest fara precedent, au cerut scuze victimei, prin intermediul unui mesaj inregistrat pe banda magnetica. "Dorim sa ne cerem scuze pentru tratamentul de care ai avut parte si speram ca ceea ce s-a petrecut nu ti-a schimbat parerea despre Roma... De asemenea, ne-ar face placere sa te invitam pe Olimpico la urmatorul meci", i-au transmis Totti si Tomassi, raspunsul microbistei din Albion sosind fara intarziere: "Este un gest frumos. Speram sa fie o atmosfera mai buna la urmatoarele doua partide cu AS Roma. Din pacate, nu am primit astfel de scuze si din partea politiei italiene".

Fair play, please!

×
Subiecte în articol: magazin roma