x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mizil cu Vanghelie care este cuplu: un bibiloi şi o bibilea

Mizil cu Vanghelie care este cuplu: un bibiloi şi o bibilea

17 Ian 2012   •   21:00
Mizil cu Vanghelie care este cuplu: un bibiloi şi o bibilea

La brateta prin statiunea franceza de la Megeve, Oana Niculescu-Mizil si Marian Vanghelie...
Asa s-a prezentat obiectivelor de "paparati" Cancan cuplul care face sa inghete nu numai piatra din mana celui mai vajnic ultras de galerie, dar si pulanul jandarmului care se pregatea sa-l capaceasca.

La fel de neautorizat ca si manifestatiile ce se petrec in centrul Capitalei, ambii protagonisti fiind declarati sot si sotie cu alte persoane, amorul lui Marean pentru Oana, demonstrat de revista Ciao si admis public la emisiunea lui Capatos, a lasat pe toata lumea cu gura pregatita ca pentru dentist, adica larg cascata.

Nascuta in chinurile luptei politice pentru mai binele locuitorilor din sectorul 5 al Capitalei, unde el pastoreste ca edil sef, iar ea dezbate cauzele parlamentare ale acelorasi, simtamantul de iubire nu se putea exprima mai liber si mai spectaculos decat in cadrul unei vizite de lucru, efectuata, nu in intimitatea RFG (Rahova-Ferentari-Giulesti), ci cat se poate de normal in Alpii Francezi.

Desi pana la primavara calendaristica mai adie crivat si ninsori, se poate simti, macar in Sectorul 5, cum mugurii iubirii au inflorit. Spre buna intelegere si sudarea relatiilor proaspatului cuplu, articolul de fata nu se poate incheia altfel decat cu un citat celebru al lui Marean, rostit cu alta ocazie, dar care se potriveste perfect: "S-a transat aceasta problema si, odata cu transarea acestei probleme, s-a rezolvat si problemele noastre interioare"... Si totusi exista iubire! (C.S)

×
Subiecte în articol: vanghelie oana niculescu mizil