x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moarte la Hollyw ood

Moarte la Hollyw ood

de Cristiana Stamatescu    |    28 Mai 2010   •   00:00
Moarte la Hollyw ood
Sursa foto: /AFP Photo/Agerpres

Droguri, sex, celebritate, invidie, o viaţă tumultuoasă, pe scurt, cam aşa ar putea fi rezumată existenţa vedetelor internaţionale. Uneori, rollercoasterul în care trăiesc starurile scapă de sub control şi sfârşitul este tragic.

Soţul regretatei actriţe Britany Murphy, scenaristul Simon Monjack (39 de ani), este cea mai recentă victimă a strălucitoarei vieţi trăite sub lumina reflectoarelor. După ce soţia sa a trecut în nefiinţă în urmă cu cinci luni, la numai 32 de ani, acesta a fost găsit mort în locuinţa din Los Angeles. Cauzele decesului nu au fost stabilite, dar surse din Poliţie au avansat ipoteza unui infarct, la fel ca în cazul lui Britany. Se pare că un cocteil de medicamente i-ar fi venit de hac scenaristului, variantă neconfirmată în cazul actriţei, care nu avea urme de droguri în sânge, aşa cum s-a stabilit în urma analizelor efectuate de medici.

DETALII SURPRINZĂTOARE
Joi, 3 iunie, de la 22:30, la MTV debutează documentarul intitulat "Famous Crime Scene", realizat de postul de televiziune VH1, care investighează şocanta moarte a unor staruri precum Anna Nicole Smith, John Lennon, Marvin Gaye, Michael Jackson, Notorius B.I.G., Selena (Quintanilla-Perez) sau Tupac Shakur. Veţi urmări, de exemplu, eforturile medicilor şi po-liţiştilor în încercarea de a afla cauzele morţii controversatului fotomodel Anna Nicole Smith.

Frumoasa blondă a părăsit această lume la 39 de ani, perfect sănătoasă, după cum declarau doctorii la acel moment. Aflată în Florida pentru a-şi cumpăra un iaht, Anna a fost descoperită de menajeră în camera sa de hotel. Nu avea puls, iar medicii de pe Ambulanţa care a sosit imediat la faţa locului nu au putut face nimic pentru a o resuscita. Interviuri cu martori şi specialişti, grafică computerizată avansată, detalii nedezvăluite până la realizarea acestui documentar fac din "Famous Crime Scene" un material alert, care te ţine cu sufletul la gură.

×
Subiecte în articol: magazin