x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moni şi Iri: Cenuşăreasa şi geniul malefic

Moni şi Iri: Cenuşăreasa şi geniul malefic

23 Mar 2011   •   15:47
Moni şi Iri: Cenuşăreasa şi geniul malefic
Sursa foto: Dan Marinescu /JURNALUL NAŢIONAL

Procesul de divorţ dintre Monica şi Irinel Columbeanu şi de încredinţare a minorei Irina îi face pe protagonişti să-şi spele în public – metaforic vorbind - nu doar rufele, ci şi lenjeria intimă! După faza declaraţiilor politicoase şi reţinute de la începutul luptei în instanţă, cuplul până nu demult “de aur” în viziunea presei tabloide a ajuns să arunce în public cu vorbe ce numai miros de parfum nu au.

Monica şi-a modificat cererea de chemare în judecată, arătând magistraţilor cum, ameţită fiind de viaţa luxoasă oferită de pârâtul Columbeanu Adrian Irinel, a căzut în capcana “geniului malefic de la Izvorani. În acelaşi ton, Moni relatează judecătorului ce se ascundea sub voalul aurit al convieţuirii cu Irinel: multe din cadourile pe care acestea i le oferea erau de fapt lucruri pe care el le mai dăruise şi precedentelor iubite, ideea de a-şi transforma viaţa într-un reality-show i-a aparţinut tot soţului, binefăcătorul fascinant de la Izvorani nefiind decât o persoană cu un caracter duplicitar, care nu a întârziat să-şi afişeze „panoplia sa de frustrări bazate pe propria-i percepţie despre fizicul său, despre aptitudinile sale sexuale ori bazate pe grandomanie ori teama de sărăcie. Toate acestea pe fondul unei depresii continue, tratate cu Xanax şi alcool”.

Mai mult, fosta „divă de la Izvorani” îşi acuză soţul că i-a sustras bani, bijuterii şi diverse bunuri ale ei. În replică, Irinel Columbeanu afirmă că "Monica este o hoaţă a propriului viitor, a încercat să fie o hoaţă şi a viitorului fiicei noastre. Este ca o Cenuşăreasă care şi-a pierdut lozul cîştigător, de fapt l-a aruncat la gunoi şi acum încearcă să-l găsească". Totodată, el respinge ideea unei căsătorii aranjate – invocată de Monica – spunând că a luat-o de soţie din dragoste şi „singurul interes a fost acela, altruist de altfel, de a salva o fată dintr-o situaţie grea”. (D.C.)

×