x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicole Kidman vorbeşte pentru prima dată despre problemele sale de fertilitate

Nicole Kidman vorbeşte pentru prima dată despre problemele sale de fertilitate

21 Feb 2011   •   16:03
Nicole Kidman vorbeşte pentru prima dată despre problemele sale de fertilitate
Sursa foto: Eric Thayer/REUTERS

153020-2011-02-09t015206z-1097260089-gm1e7290rkq01-rtrmadp-3-usa.jpg
Nicole Kidman a vorbit pentru prima oară deschis despre lupta pe care a avut-o de dus cu infertilitatea, în timpul unei emisiuni pentru televiziune. Actriţa, care a devenit mama unei fetiţe născute de o mamă surogat la sfârşitul anului trecut, a povestit că a suferit extrem de mult când a aflat că nu va mai putea avea copii. Kidman nu e ezitat să îi arate prezentatorului emisiunii o fotografie cu cele două fetiţe ale sale, Sunday Rose, în vârstă de doi ani, îmbrăţişând-o pe micuţa ei surioară, Faith, în vârstă de numai două luni.

Nicole a povestit că problemele sale cu fertilitatea au fost ca o călătorie în montagne-russe, ea fiind extrem de fericită şi foarte recunoscătoare mamei surogat care a fost de acord să îi ajute, pe ea şi pe soţul său, Keith Urban, să mai poată avea un copil. "Oricine a fost în situaţia de a-şi dori un al doilea copil, sau chiar de a-şi dori un copil, ştie care sunt dezamăgirile, durerea şi pierderea pe care le simţi când încerci din răsputeri şi te zbaţi să râmâi însărcinată", a spus actriţa, citată de dailymail.co.uk.

Nicole Kidman are în urmă o întreagă istorie în ceea ce priveşte încercările sale de a rămâne însărcinată, încă de când era căsătorită cu Tom Cruise. Cei doi au divorţat în 2001, dar actriţa a povestit că, doar cu scurt timp înainte de divorţ, ea a pierdut o sarcină. Cuplul adoptase până atunci doi copii, Connor, acum în vârstă de 15 ani, şi Bella, 18 ani, dar cei doi nu o numesc pe Nicole mamă şi nu par să fie foarte doritori să petreacă mult timp alături de ea. Nicole Kidman a mai povestit că este extrem de fericită acum cu cele două fetiţe ale sale. "Copiii sunt copii - ai muri pentru copiii tăi. Şi când simţi asta ca părinte, asta înseamnă dragoste necondiţionată", a mai povestit actriţa. 

×
Subiecte în articol: nicole kidman keith urban