x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Phil Collins se retrage

Phil Collins se retrage

04 Mar 2011   •   11:56
Phil Collins se retrage

La 60 de ani, cântăreţul britanic şi-a anunţat retragerea de pe scena muzicală. Collins, care trăieşte singur în Elveţia, după al treilea divorţ, “produs” în 2007, şi-a motivat decizia prin problemele de sănătate.

 

Problemele cu auzul, o vertebră dizlocată, dar şi atrofierea nervilor în palma braţului drept l-au făcut pe artistul britanic să ia această hotărâre.

 

Într-un interviu acordat FHM, solistul trupei Genesis crede că nu s-ar mai regăsi în peisajul showbizului actual: “Mă uit câteodată la Premiile MTV şi nu mă mai văd în acest peisaj. Nu cred că mai aparţin acelei lumi şi nu ştiu câtă lume şi-ar mai aduce aminte de mine”, a declarat Collins.

 

Artistul surprinde, spunând că “uneori, mă gândesc că nu am ştiut să apreciez ce mi s-a oferit. Poate am fost prea fericit...Uneori, această fericire poate fi dăunătoare”.

 

Cu o carieră de 40 de ani în spate, Phil Collins a devenit cunoscut odată cu lansarea trupei Genesis, al cărei baterist a fost. Ulterior, după retragerea lui Peter Gabriel, a devenit solistul trupei, lansând, în paralel, ca solist vocal, hituri memorabile, precum In The Air Tonight, Against All Odds ori Two Hearts.

 

Câştigător al unui Premiu Oscar în 1999, pentru coloana sonoră a peliculei Tarzan, care a inclus piesa You'll Be In My Heart, Phil Collins a câştigat de-a lungul carierei şapte premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de discuri.

×
Subiecte în articol: phil collins genesis