x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme: Andreea Marin. Fantezie.

(Răută)cizme: Andreea Marin. Fantezie.

de Sebastian S. Eduard    |    01 Feb 2008   •   00:00

Gata. A început nebunia. Se caută o emisiune pentru Andreea Marin. Nu se ştie precis cine caută. Cred că toată lumea.

Gata. A început nebunia. Se caută o emisiune pentru Andreea Marin. Nu se ştie precis cine caută. Cred că toată lumea.

Presa caută şi face supoziţii. Lazarov caută pe undeva prin hardurile şi sertarele din Spania (pot să pun pariu). TVR caută şi ea, dar presupun că prin buzunarele din ce în ce mai goale. Cred că singura care de fapt nu caută este însăşi Andreea Marin. Pentru că ea ŞTIE!

Sunt un optimist incurabil şi cred că Andreea Marin ar putea să preia orice emisiune. Cred că s-ar descurca şi la “Dănutz SRL”.

Ar putea merge în caravană în căutarea amorurilor pierdute. S-ar putea reinventa autoparodiindu-se în Mondenii. Mai mult, ar putea să fie directoare la Romantica cu emisiune la Prima – Teo ştie!. Ba, cred eu, ar putea chiar să înceapă un nou format care s-ar putea intitula AN-DRE-EA. Cu trei triunghiuri frumos şi diferit colorate. Poziţionată de preferinţă duminica.

Aşa că în zilele, săptămânile şi chiar lunile următoare aşteptaţi-vă la o avalanşă de zvonuri. Cu cât zvonul va fi mai dubios, cu atât tirajul tabloi­delor va creşte.

După care se va aşterne liniştea. Liniştea de dinaintea furtunii. Undeva, într-un colţ de ziar, va apărea, timid, o notiţă: Mihaela este însărcinată pentru a doua oară!

×
Subiecte în articol: parerea mea