x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme - Băse, antrenor la Steaua

(Răută)cizme - Băse, antrenor la Steaua

de Sebastian S. Eduard    |    31 Oct 2008   •   00:00

În locul lui Gigi, eu l-aş fi pus pe Băse antrenor la Steaua. Serios! Omul ştie strategie, a dovedit-o în repetate rânduri. Ştie când cineva trebuie scos de pe teren şi cine ar trebui să intre în loc. O substituţie bună, făcută la timpul ei, este extrem de utilă. Întrebaţi-l pe Tăriceanu câţi miniştri i-a schimbat până acum.



Un alt avantaj: Băse ar putea să fie nu numai preşedinte-jucător, ci şi antrenor-jucător. Ceea ce ar duce la primul preşedinte – antrenor – jucător din istorie, un nou prilej de Guinness Book după academician – doctor – inginer.

Mai mult, Băse se pricepe foarte bine să simuleze. Mai ştiţi cum plângea el atunci când Stolo a fost cu brutalitate accidentat şi a pierdut primul 11? Închipuiţi-vă, cu el în Ghencea – civil sau militar – de câte lovituri de pedeapsă ar putea beneficia Steaua.
Şi pentru că tot vorbeam de Stolo... E clar! Băse, vino cu Stolo! Omul ar putea fi antrenor secund. Cu experienţa sa în cifre, Stolo ar putea reinventa clasamentul, astfel încât, fără să conteze numărul de victorii, Steaua tot ar fi pe primul loc.

Şi, la urma urmei, Băse ar fi singurul care, când te aştepţi mai puţin, ar putea rupe alianţa şi trimite pe Gigi în liga a doua... Hm... tentant!

×
Subiecte în articol: parerea mea