x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme - Echipa RealitateaTV aliniază următorul 11

(Răută)cizme - Echipa RealitateaTV aliniază următorul 11

de Sebastian S. Eduard    |    15 Feb 2008   •   00:00

Bună ziua, doamnelor şi domnilor! Ne aflăm pe stadionul din Giuleşti, proas­păt cum­pă­rat de dl Vântu, împreună cu echipa de sub Grant.

Bună ziua, doamnelor şi domnilor! Ne aflăm pe stadionul din Giuleşti, proas­păt cum­pă­rat de dl Vântu, împreună cu echipa de sub Grant. Temperatura este numai bună pentru fotbal, iarba este verde, iar vântul – scu­zaţi – adie în mod plăcut. Dar să trecem la unspre­­zecele de start. În poartă, cu numă­rul 1, urmat de semnul 00%, se află Robert Tur­cescu. Se pare că apetenţa sa pentru bile l-a adus între buturile por­ţii feroviare. Tă­nase şi Dinescu formează grupul de fundaşi centrali, pentru că nimeni nu poa­te să treacă de ei, nici măcar dosa­rele Securităţii. În faţa lor, ca stoper este Cosmin Prelipceanu. Pentru că le are cu centrările, coordonator de joc este Mihai Tatulici. Extreme: cele două surori de la Jurnalul de mare audienţă: schimbându-şi frecvent posturile, ad­ver­­sarul nu va mai şti dacă să centreze spre dreapta sau spre stânga şi va tri­mite în tribune. În fine, atacant de ca­reu este Adrian Ursu. Deocamdată nu se ştie dacă din primul 11 va face par­te şi Emil Hure­zeanu, după cum se ştie, dânsul a avut prea multe transferuri în ultimul timp şi s-ar putea să nu primească drept de joc.

Totul depinde de băieţii de la Monkey Chanell şi de negocierile lor. Antrenor-jucător este Carmen Brumă, Andrei Gheor­ghe este responsabil cu iarba şi punctele de var, iar Mirela Voicu este şefa galeriei.

Ghiţulescu, ai legătura...

×
Subiecte în articol: parerea mea