x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme: Lipsă de subiecte

(Răută)cizme: Lipsă de subiecte

de Sebastian S. Eduard    |    11 Iul 2008   •   00:00

Căldură mare, monşer! Despre ce să scriu? Despre idioţenia de la Bac? Din nou? S-a dovedit că noi nu gîndim, dar nici nu muncim, pentru că e mai simplu să copiem.

Căldură mare, monşer! Despre ce să scriu?

Despre idioţenia de la Bac? Din nou? S-a dovedit că noi nu gîndim, dar nici nu muncim, pentru că e mai simplu să copiem.

Despre aventurile lui Năstase la DNA? Jenant. Eu cred că băieţii aia au niscaiva locuinţe de închiriat în zonă şi îl doresc pe Omu’ cu oolele drept chiriaş, altfel nu se justifică invitaţiile astea atît de dese...

Despre taxa auto? Evident, nu, pentru că dacă dezvolt subiectul mă apucă un dor de Congo de zici că iar e campanie electorală.

Despre Băse? Chiar aşa. Parcă a mai dispărut în ultima vreme. Urmează terasa de la Neptun cu peronul pe partea stîngă. Sau, dacă vreţi, tradiţionalele cumpărături cu familia "surprinse" de "ţigăncile împuţite" care nu au ce face sîmbăta sau duminica decît să stea în faţa angrourilor.

Despre din ce în ce mai desele ştiri cu accidente? Era clar că dacă am fost crescuţi cu "Reflexii rutiere", la un moment dat vom deveni nişte sociopaţi ai şoselelor...

Despre demisiile de la PSD Cluj? Bleah. La 4% pe cine interesează?

Chiar aşa: despre ce să mai scriem?

×
Subiecte în articol: parerea mea