x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme - Mihaela

(Răută)cizme - Mihaela

02 Noi 2007   •   00:00

Peste 10.000 de copii suferă in Romănia de diferite forme de cancer. Din cănd in cănd, noi ne aducem aminte că aceşti copii există, pentru că se intămplă ca soarta să aleagă unul al cărui părinţi ies din ano-nimat.

Peste 10.000 de copii suferă in Romănia de diferite forme de cancer. Din cănd in cănd, noi ne aducem aminte că aceşti copii există, pentru că se intămplă ca soarta să aleagă unul al cărui părinţi ies din ano-nimat. Se găseşte căte o inimă caritabilă care să-ţi arate acest lucru şi atunci iţi dai seama căt de norocos a fost Domnul Lăzărescu pentru că a apucat anii de pensie.

Pentru că sistemul ticăloşit nu numai că enervează oamenii in trafic, montează borduri aiurea sau trasează autostrăzi pe hărtie, cerăndu-şi la bodegă porţia de caltaboşi şi pălincă, dar şi omoară oameni. Cred că mai bine Ministerul Sănătăţii s-ar privatiza şi ar vinde excursii la Viena, pentru că astfel sănătatea plătitorilor de impo-zite ar avea mai puţin de suferit.

Vreau să fiu pate-tic şi nu-mi pasă. Pentru micuţa Teodora, Mihaela a fost ingerul salvator care a răsturnat munţii şi a săvărşit miracole. Pentru că, privit din afară, ceea ce a făcut Mihaela numai un miracol se poate numi.

Curaj, Liana!

Mulţumim, Mihaela!

La căt mai multe miracole!

P.S. Pentru cei care vor să ajute in continuare, iată aici conturile deschise pe numele Schwartzenberg Mihaela la Unicredit Ţiriac Bank:

Cont lei:

RO78 BACX 0000 0001 1784 4310

Cont euro:

RO02 BACX 0000 0001 1784 4320

×
Subiecte în articol: parerea mea