x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme: O ştire şi nişte întrebări

(Răută)cizme: O ştire şi nişte întrebări

de Sebastian S. Eduard    |    29 Aug 2008   •   00:00

Un fermier din regiunea ucraineană Jarkov a fost decorat cu titlul de Erou al Ucrainei pentru că a făcut să crească producţia de lapte a vacilor sale în sunetul muzicii, potrivit unui decret publicat marţi de serviciul de presă al preşedinţiei – informează Agenţia spaniolă EFE

Un fermier din regiunea ucraineană Jarkov a fost decorat cu titlul de Erou al Ucrainei pentru că a făcut să crească producţia de lapte a vacilor sale în sunetul muzicii, potrivit unui decret publicat marţi de serviciul de presă al preşedinţiei – informează Agenţia spaniolă EFE, citată de Agerpress. Noul erou naţional, Ivan Guli, a devenit celebru acum patru ani, cînd a început să pună muzică vacilor din ferma sa, în satul Kobsevka. Vacile ascultau melodiile cît era ziulica de mare şi de aceea creştea producţia medie de lapte pe animal, potrivit Agenţiei Itar-Tass. Repertoriul a fost studiat mai mult timp şi se pare că vacile preferă Beethoven şi Mozart.

O ştire, nimic mai mult. Acum am şi eu nişte întrebări: ce să asculte autostrăzile noastre ca să se mai lungească (dat fiind că, se ştie, mărimea contează!). Ce melodii să le punem parlamentarilor noştri, veniţi odihniţi din concedii, ca să nu mai aţipească în scaune (dat fiind că hitul “somnoroase păsărele” nu are preconizatul efect). Şi, mai ales, cine ce să cînte pentru ca băieţii lui Piţurcă… pentru ca băieţii lui Piţurcă.

×
Subiecte în articol: parerea mea