x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme - O veste minunaaaată!

(Răută)cizme - O veste minunaaaată!

de Sebastian S. Eduard    |    25 Iul 2008   •   00:00

I se spune sportul-rege, iar din acest week-end îşi reintră în drepturi. Ca să parafrazez legea lu’ peşte, adică propunerea făcută de tovarăşii Funar şi Ghişe (tovarăşi de propunere...) există o ştire pozitivă şi una negativă. Ştirea bună e că bărbaţii se vor duce de mai puţine ori la o băută.



I se spune sportul-rege, iar din acest week-end îşi reintră în drepturi. Ca să parafrazez legea lu’ peşte, adică propunerea făcută de tovarăşii Funar şi Ghişe (tovarăşi de propunere...) există o ştire pozitivă şi una negativă. Ştirea bună e că bărbaţii se vor duce de mai puţine ori la o băută. Ştirea proastă e că vor aduce băuta acasă. Ştirea bună e că ei vor sta mai mult timp cu soţiile. Ştirea proastă e că acest lucru ar putea duce la o creştere a ratei divorţurilor în familiile cu un singur tv. Din acest conflict vor avea de cîştigat avocaţii (vestea bună). Vor avea de suferit copiii – dacă sînt (vestea proastă). Vestea proastă este că aceşti copii vor sta mai mult timp pe maidane şi, dacă nu se apucă de droguri şi alte tîmpenii, ar putea să înveţe să joace fotbal (vestea bună). Ceea ce înseamnă că prin anul 2018-2024 am putea avea mai mulţi fotbalişti şi, drept urmare, un campionat mai puternic. Şi acest lucru ar putea fi o veste bună pentru televiziunile care, ca şi în 2008, se vor bate pentru drepturile de transmisie...

Vestea proastă este că iar nu am avut subiect de editorial (v-aţi prins). Vestea bună e că am înfrînt şi de data aceasta!

×
Subiecte în articol: parerea mea