x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)CIZME / Pe ei, pe mama lor! (ăsta-i neamu’)

(Răută)CIZME / Pe ei, pe mama lor! (ăsta-i neamu’)

de Sebastian S. Eduard    |    20 Feb 2009   •   00:00

Mare scandal mare între Ioan Becali şi Emanuel Terzian pe Sport.ro. Apelative suburbane, ba chiar şi câteva flegme, în pauză.



Nu am decât un comentariu şi îl voi cita pe Cornel Dinu: "Ăsta-i neamu’!". Înjurăturile, apelativele de mamă – nu au lipsit niciodată din meciul "sportivi"-"ziarişti".

(Vă mai amintiţi telefonul dat de un ziarist de la Antena 1, de această dată lui Gigi Becali, precum şi răspunsul în multe bipuri al latifundiarului?) Este un fel de vals grotesc, dansat în cizme de cauciuc, de către părţi care îşi fac reciproc concesii pe sub tejghea, dar care în faţa camerelor îşi expun la fel de reciproc integritatea. La acestea au contribuit din plin atât blaturile din fotbalul românesc, muşamalizările, scandalurile, cât şi tabloidizarea ştirilor; faptul că pare a ne interesa cel mai mult şi mai mult cine cu cine s-a mai culcat. Ca să nu mai vorbim de întrebările cu răspunsuri incluse, preferatele "fătucilor" care se văd la tv şi vor să dea o "ştire".

Aşa că starea de fapt de astăzi nu este decât rezultatul unei căsnicii începute de multă vreme şi ai cărei copii handicapaţi vor zburda multe zile de acum încolo pe covorul verde al televizorului.

×
Subiecte în articol: parerea mea