x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme:Romănia, intre două grile

(Răută)cizme:Romănia, intre două grile

24 Aug 2007   •   00:00

Grila de toamnă nu-i ca grila de vară. Cred că această treabă deşteaptă, dacă nu a fost spusă incă, ar fi trebuit să fie spusă de un preşedinte... de televiziune.

Grila de toamnă nu-i ca grila de vară. Cred că această treabă deşteaptă, dacă nu a fost spusă incă, ar fi trebuit să fie spusă de un preşedinte... de televiziune. Pentru că, in aşteptarea toamnei, televiziunile incep să-şi facă ordine prin ogradă. Ard prin curte decorurile de la emisiunile vechi şi netrebuitoare, dau cu var intr-un moromeţian proces de rebranding, după care, sătule de atăta efort, se aşază la portiţă cu noile produse. Suflă in ele, le lustruiesc, le freacă de cămaşă - taraba-i gata, tărgul poate să inceapă.

Intre timp, elemente iredentiste, şoviniste şi dezbinatoare din grila de vară se incăpăţănează să iasă la suprafaţă, incercănd să supravieţuiască şi peste toamnă? Ce se alege de Steaua lui Becali? Căte coduri galbene, portocalii şi roşii vom avea pănă la Crăciun? Căt ne mai ţin ăştia de la posturile de ştiri cu uraganul Dean? Va reuşi Mircea Geoană să... Cine va căştiga europarlamentarele şi mai ales de ce şi mai ales pănă cănd. De ce Tăriceanu şi Băses...

... Doamne iartă-mă, iar incep ăştia cu politica... Nu vi se pare că Romănia este un imens platou de filmare unde se turnează permanent "Ziua Cărtiţei"?

×
Subiecte în articol: parerea mea