x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Salutări din Costineşti!

Salutări din Costineşti!

de Sebastian S. Eduard    |    24 Iul 2009   •   00:00

Dragă tată, află despre mine că sunt bine sănătos, ceea ce îţi doresc şi ţie. Am ajuns în Costineşti şi m-am cazat, în funcţie de banii pe care mi i-ai dat de acasă. Problema cea mai mare aici, în staţiune, este că nu prea mai ai unde să faci plajă. Ştii că am fost şi în anii trecuţi pe aici, că îmi place, dar acum nu prea mai ai unde să îţi întinzi cearşaful.



În centrul staţiunii, pe plajă, au trântit un cort mare, alb, mult mai mare decât alea de nuntă. Au făcut club în cortul ăla, nu ştiu de unde au avut aprobare - poate de la primar - şi toată lumea îi înjură că şezloanele sunt scumpe şi nu toţi se bagă să plătească pentru câteva ore de soare.

Ieri am văzut o fază crâncenă: nişte salvamari care se chinuiau să scoată la apă o barcă dintr-aia de lemn, mare, ca să iasă să patruleze. Nu au reuşit, din cauza prea multelor cearşafuri - îi înţeleg pe oameni, dacă nu au avut unde sta... Până acum plaja era singurul lucru gratis.

Auzi, dacă o întâlneşti pe aia a lui Udrea prin sat, spune-i că poată să facă orice să atragă turişti aici, tot nu o să îi iasă. Poate să-şi dea jos şi chiloţii - tot o păcăleală ieftină rămâne. Mă refeream la turismul românesc, tată, ştii cât de politicos sunt.

×
Subiecte în articol: parerea mea