x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Simplu: Am scos ultimul album, dar nu ne despărţim!

Simplu: Am scos ultimul album, dar nu ne despărţim!

de Anca Nicoleanu    |    10 Feb 2011   •   22:38
Simplu: Am scos ultimul album, dar nu ne despărţim!
Sursa foto: Edward Aninaru/MediaPro Music

151241-03-07tv-22.jpgNu rup rândurile, deşi mulţi s-au grăbit să anunţe că Simplu se destramă. Au lansat, în schimb, ulti­mul album. „Nu rupem rândurile, rupem topurile, eventual şi graniţele”, spune Smiley, zâmbind ştrengăreşte. „Să se înţeleagă: e ultimul album pe care trupa Simplu îl scoate şi este un album care merită cumpărat! De ce ultimul? După zece ani de Simplu, aşa am hotărât. Dar vom merge mai departe! Pentru că vor exista alte single-uri”, adaugă CRBL.

Iar Smiley continuă: „Avem un album de pe care vrem să scoatem mai multe single-uri şi, după ce ne vom îndeplini mi­siunea cu acest album, vom vedea dacă mai facem vreo piesă, vreun clip. Sunt zece piese noi, iar primul single pe care l-am scos este «Dancer for Money», care «vorbeşte» despre o stripteuză”. „Dance or Die Trying”, ulti­mul album din cariera celor cinci de la Simplu, conţine piese în română şi engleză, precum „Party People”, „Yeke Yeke”, „Break The Ground”, „Convict” sau „Visăm”, şi doi invitaţi: Taz, fost component al formaţiei, şi Alex Velea. În „Dance or Die Trying” nu se cântă numai despre petreceri şi distracţie, ci şi despre faptul că „toată România doarme şi ar trebui să ne mai şi trezim din când în când”, adau­gă Smiley. „Avem şi o piesă despre par­lamentari, care se numeşte «Vi­săm»„, completează CRBL. „Dar cân­tăm şi despre dragoste, despre dra­gostea neîmplinită, despre dans.” Cu Taz au înregistrat „Nu mă deranja când sunt beat”, ocazie cu care „ne-am adus aminte de cum petreceam în vremurile în care eram împreună”. Doar că acum, de când sunt pe la casele lor, au lăsat-o mai moale cu chefuri­le. În plus, fiecare dintre ei şi-a găsit şi alte preocupări, în afara formaţiei.

TATUAJE. Smiley (Andrei Maria) nu mai pridideşte cu HaHaHa Production, firma sa care se ocupă, pe parte de producţie muzicală, de mai mulţi artişti. Şi se pregăteşte să pre­zinte, la Pro TV, „Românii au talent”. „Ce talente au românii? Multe. Merită să vă uitaţi la fiecare emisiune, vă garantez că nu o să mai plecaţi din faţa televizorului. Imaginaţi-vă că preselecţiile durau câte două zile în fiecare oraş şi noi nici nu simţeam cum trecea timpul. Veneau oamenii în sală pentru o oră, dar stăteau toată ziua, şi veneau şi a doua zi”, spune Smiley. „E o combinaţie extraordinară acolo”, continuă CRBL, „Vă daţi seama? Prezintă Smiley şi Bartoş (n.n. – actorul Pavel Bartoş)”. Pe lângă HaHaHa Production şi „Românii au talent”, „am şi o casă în construcţie, de vreo doi ani. Până la 50 de ani sper să o termin”. Francezu’ (Marius Alexe) face tatuaje. „Poate să le facă oriunde şi pe braţ, şi pe alte zone...”, glumeşte Smiley. „Mai şi pictez, urmează o expoziţie, predau şi cursuri de dans...”, spune Francezu’. Iar CRBL este implicat „până-n gât”, cu toată familia, într-o campanie pu­blicitară pentru o importantă companie de telefonie mobilă.

 BREAK-DANCE. Piticu’ (Ionuţ Dumitru) are o şcoală de break-dance, „pentru toate vârstele”. „Da, sunt unii oameni care au depăşit 40 de ani şi au început să se învârtă în cap, bărbaţi care trec prin criza de 40 de ani, şi s-au gândit ei: ce n-am fă­cut eu până acum? Nu m-am în­vârtit în cap. Gata, e momentul!...”, adaugă Smiley, cu umor. Momentan, la şcoala lui Piticu’ s-au înscris mai multe fete. De ce? „Au o dorinţă mai mare”, explică el. Să înveţe break-dance, evident. Singurul care trăieşte exclusiv din ceea ce câştigă alături de colegii de la Simplu este Omu’ Negru, pe numele lui din bule­tin Laurenţiu Ionescu, cel care, de curând, a divorţat de Alma, fiica cea mare a lui Adrian Sârbu.

×
Subiecte în articol: fun