x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Smiley lansează videoclipul piesei "Dream Girl" şi pe Facebook

Smiley lansează videoclipul piesei "Dream Girl" şi pe Facebook

de Agerpres    |    25 Iul 2011   •   15:21

Cantaretul Smiley lanseaza varianta dance a single-ului "Dream Girl" si, de asemenea, videoclipul piesei pe varianta cu noul sound sincronizat cu sprijinul oferit de Radio Killer, informeaza Cat Music.
Videoclipul remix-ului "Dream Girl" este un cadou pentru fanii Smiley de pe pagina oficiala de Facebook a artistului, care numara in prezent peste 300.000 de prieteni.
"Imi place foarte mult cum suna remix-ul piesei si am tinut neaparat sa avem clip si la aceasta varianta. Acesta este cadoul pentru prietenii mei de pe Facebook. Impreuna cu ei voi schimba lumea. Va multumesc pentru ca suntem atat de multi", spune Smiley in comunicatul citat.
In regia lui Barna Nemethi si Vlad Fenesan, videoclipul a fost filmat la inceputul lunii iunie si surprinde efectele deziluziei dragostei si trairile personajului principal masculin, interpretat de catre Smiley. Ca si in cazul variantei originale, varianta dance a videoclipului "Dream Girl" este tot alb-negru.
"Dream Girl" este cel de al treilea single extras de pe albumul "Plec pe Marte", lansat de Smiley in luna martie a anului trecut.

×
Subiecte în articol: smiley facebook dream girl