x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star News

Star News

03 Aug 2007   •   00:00

Salma Hayek, cea mai sexy

Actriţa Salma Hayek a fost votată cea mai frumoasă vedetă de la Hollywood, in cadrul unui sondaj realizat de E-Poll Market Research şi preluat de Bang Showbiz. Actriţa de origine mexicană s-a clasat pe primul loc al topului, după ce 65% dintre americanii participanţi la vot au considerat-o starul cu cel mai mare sex-appeal de la Hollywood. Matthew McConaughey este cel mai bine clasat bărbat, abia pe poziţia a 41-a, in topul de 3.000 de locuri, dominat de femei. Pe locul al doilea s-a clasat Jessica Alba, urmată de celebrităţi precum Beyonce Knowles, Halle Berry, Jessica Biel, Elizabeth Hurley sau Raquel Welch.

Casă de 8 milioane de dolari

Scarlett Johansson şi-a cumpărat recent o vilă in regiunea Hollywood Hills pentru care a scos din buzunar opt milioane de dolari. Actriţa a achi-ziţionat costisitoarea proprietate de la realizatorul de filme Harold Becker, luxoasa casă deţinănd şapte dormitoare şi şapte băi. Ea se pregă-teşte acum să apară in noul film al lui Woody Allen, fiind, de altfel, cea de-a treia colaborare dintre cei doi.

Hilton, in musical

Paris Hilton a primit un rol in musicalul "Repo! The Genetic Opera". Ea va juca alături de Alexa Vega şi Paul Sorvino. Acţiunea musicalului are loc in 2056, cănd o epidemie e pe cale să şteargă de pe faţa Pămăntului rasa umană. Singurii care vor supravieţui sunt cei care-şi pot permite un costisitor transplant de organe. Paris Hilton va interpreta rolul fiicei unui magnat al "industriei transplanturilor de organe". Directorul de producţie, Lynn Bousman, a declarat că bogata moştenitoare e alegerea perfectă pentru acest rol. Musicalul va ieşi pe piaţă in 2009
×
Subiecte în articol: parerea mea