x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

17 Aug 2007   •   00:00

Eva Herzigova, regizoare

Fotomodelul ceh Eva Herzigova va regiza un film autobiografic care va pune accentul pe lansarea ei in lumea modei. Herzigova, 34 de ani, este căsătorită cu magnatul italian Gregorio Marsiaj şi a născut, in urmă cu şase săptămăni, primul său copil, George. Eva plănuieşte să se retragă din lumea modei pentru a avea mai mult timp pentru fiul ei. Cu toate astea, ea spune că nu crede că ar putea să fie casnică. "Am fost o persoană ocupată in fiecare zi din ultimii 20 de ani. Cred că munca mă linişteşte şi imi oferă echilibru", a spus Eva.

David Beckham, gay pentru o vreme

Fotbalistul englez David Beckham a primit o ofertă de a juca rolul unui homosexual in popularul serial de televiziune "Neveste disperate". Creatorul şi producătorul serialului "Desperate Housewives", Marc Cherry, are deja pregătit rolul pentru Beckham, fotbalistul de la Los Angeles Galaxy urmănd să interpreteze rolul "soţiei" solistului englez Robbie Williams, cealaltă jumătate a cuplului gay. Cherry spune că Beckham şi Williams sunt perfecţi pentru aceste roluri. Sunt frumoşi, excentrici, graţioşi şi foarte… masculini.

Helena Bonham Carter, din nou mămică

Actriţa britanică Helena Bonham Carter aşteaptă cel de-al doilea copil. Fericitul tată este tot regizorului Tim Burton. Un purtător de cuvănt al cuplului a spus că, cei doi sunt foarte fericiţi, iar copilul va veni pe lume spre finalul anului. Povestea de dragoste

dintre cei doi a inceput pe platourile de filmare ale filmului "Planeta maimuţelor", in 2001, iar primul lor fiu s-a născut trei ani mai tărziu. Cuplul lucrează in prezent la cel de-al cincilea proiect comun, un muzical, o adaptare a poveştii lui Sweeney Todd, in care joacă şi Johnny Depp.

×
Subiecte în articol: parerea mea