x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star News

Star News

de Raluca Grintescu    |    15 Feb 2008   •   00:00

Un costum de baie purtat de actriţa australiană Nicole Kidman a fost scos la licitaţie de o organizaţie de caritate suedeză.

Nicole Kidman, la schimb cu nouă vaci

Un costum de baie purtat de actriţa australiană Nicole Kidman a fost scos la licitaţie de o organizaţie de caritate suedeză. Costumul a fost vândut la un preţ care va permite cumpărarea a nouă vaci pentru familiile sarace din India – 1.720 de euro. Proiectul este o iniţiativă a organizaţiei suedeze de caritate Erikshjälpen. Obiectul vestimentar a fost achiziţionat de un suedez de 49 de ani, Bengt Olsen, din oraşul Trollheattan.

 

Tim Daly exersează săruturile până la epuizare

Pentru Tim Daly, scenele de sărut din seriale sunt o marcă înregistrată. Fiecare sărut trebuie exersat până la perfecţiune sau, dacă nu, cel puţin până la epuizare. Actorul şi-a obişnuit deja partenerele de ecran cu repetiţii îndelungate pentru fiecare sărut, cu indicaţiile şi sugestiile sale. Se pare totuşi că acestea nu sunt deranjate nici pe departe de săruturile prelungite ale lui Tim. Mai mult, actorul contrazice ideea că scenele de sărut sunt destinate mai mult publicului feminin.

 

Hilary Swank va fi celebra aviatoare Amelia Earhart

Hilary Swank va interpreta rolul principal în filmul biografic despre viaţa aviatoarei Amelia Earhart. Pelicula se va numi “Amelia” şi va fi regizata de Mira Nair (“Bâlciul deşertăciunilor”). Scenariul va fi scris de Ron Bass, iar Swank este unul dintre producătorii executivi. Hilary Swank o va interpreta pe Earhart în primii ani ai carierei sale de pilot. Bass a scris scenariul chiar înainte de începerea grevei scenariştilor, folosind mai multe cărţi ca sursă de inspiraţie pentru povestea filmului. Filmările sunt programate să înceapă în luna aprilie a acestui an.

×
Subiecte în articol: parerea mea