x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    02 Iun 2006   •   00:00
Telecomanda

Aniversare, nunta lunii si Africa de Sud

La prima editie din luna iunie a emisiunii "Duminica in familie", copiii talentati in diferite domenii isi vor da intalnire in platoul Antenei 1, intr-o editie interactiva si plina de surprize. Invitatii Mihaelei Radulescu vor fi Narcisa Suciu, Alina Erimia, ansamblul Hora, grupurile Rainbow Kids si Ghiocelul. Una dintre surprizele emisiunii o constituie difuzarea in exclusivitate la Antena 1 a documentarului realizat de Mihaela Radulescu in Africa de Sud, unde gazda "Duminicii in familie", viitor regizor, a surprins pe pelicula povesti de necrezut. O alta surpriza a editiei din 4 iunie va fi difuzarea unui reportaj special de la nunta lunii iunie: Aurelian Temisan si Monica Davidescu.

Riciu da Bac-ul

ANTENA 1 / PIATA DIVERTIS / DIVERTISMENT / DUMINICA 22:00
Aventurile familiei Caraiman din serialul "Felix si Otilea" capata o nota dramatica. Dupa ce a invatat tot anul "Mirorita" si "Baltagul", Riciu se pregateste mental sa dea piept examenului de Bacalaureat. Dar el are deja experienta intr-ale Bac-ului, pentru ca a picat examenul de nenumarate ori, asa ca de data asta este sigur ca va trece cu brio de examene.

Ultima editie

ACASA TV / DE 3X FEMEIE / DIVERTISMENT / MARTI 21:30
"De 3 x femeie" intra in vacanta. Ultima editie din acest sezon a emisiunii prezentate de Mihaela Tatu va fi una retrospectiva. Vor fi difuzate selectii din cele mai spectaculoase telefilme din acest sezon, precum si imagini in premiera, nedifuzate pana acum.

Festivalul TIFF

TVR 1 / AGENDA TIFF / FESTIVAL / LUNI-JOI 23:10
In perioada 2-11 iunie, la Cluj, incepe Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Seara de seara, sunteti invitati sa va puneti la curent cu evenimentele zilei in curs si cu programul de a doua zi a festivalului. La TIFF 2006 vor fi prezentate 93 de lungmetraje din 23 de tari si 57 de scurtmetraje din 18 tari.

Retrospectiva Eurovision 2006

TVR CULTURAL / MUSIC FLASH / MUZICA / MIERCURI 17:30
Miercuri, TVR Cultural va difuza cea de-a doua parte a retrospectivei concursului Eurovision 2006. Alexandra Carstea, prezentatoarea emisiunii, a insotit delegatia romaneasca de la Atena si a intervievat majoritatea artistilor participanti. Subiectul emisiunii va fi seara finala a concursului.

Transsexual tradat

PRIMA TV / TRADATI IN DRAGOSTE / REALITY-SHOW / LUNI 21:00
In aceasta saptamana, Ernest si echipa de detectivi vor rezolva un caz cu totul deosebit. Ion, sau mai exact Ionela, asa cum ii place sa i se spuna, este din Braila si are 24 de ani. Nu si-a ascuns niciodata orientarea sexuala. "Ionela" si partenerul "ei" locuiesc impreuna de patru ani. De ceva timp, partenerul "Ionelei" este foarte distant si vine acasa din ce in ce mai tarziu, ba chiar sunt nopti in care lipseste de acasa.

media News

DE LUNI PANA JOI E… SEX. Cei care nu au apucat sa vada, dar si cei care doresc sa revada controversatul serial "Totul despre sex" vor avea ocazia sa se (re)intalneasca cu cele patru eroine principale la Prima TV. Din 5 iunie, in fiecare seara dupa ora 22:00, Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda vor vorbi despre… sex. Serialul nu este altceva decat povestea a patru femei care, desi se lupta din rasputeri sa incalce toate tabuurile legate de viata intima, intampina tot felul de dificultati in a-si gasi perechile.
×