x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    26 Mai 2006   •   00:00

DREW, DIN NOU CU E.T.

PRO TV / Saturday night live / Divertisment / Sambata / 0:15
In 1982, Drew Barrymore juca rolul lui Gertie, fetita care se imprieteneste cu simpaticul extraterestru E.T. Tot in 1982, la numai 7 ani, Drew vine pentru prima oara in platoul emisiunii Saturday Night Live, fiind astfel cea mai tanara vedeta care a gazduit vreodata show-ul. Dupa 24 de ani, ea revine la "SNL", difuzat sambata de la ora 0:15 la PRO CINEMA. Frumoasa actrita are parte in aceasta editie de o reintalnire placuta cu… trecutul ei. In timp ce isi tine monologul de deschidere a show-ului, in platou apare vechiul ei prieten, E.T.

FINAL DE "SCHIMB DE MAME"

PRIMA TV / Schimb de mame / Divertisment / Duminica / 21:00
Ultimul "Schimb de mame" din acest sezon se va face intre familiile Lazar si Mihaila. Mariana Lazar locuieste in comuna Strunga, judetul Iasi. Pentru cateva zile, Mariana va locui in Bucuresti, in sanul familiei Mihaila, unde o va inlocui pe tiza sa, Mariana.

REGELE FOTBAL

TV Cultural / Tema de vineri / Talk-show / Vineri / 19:30
Florin Iaru le propune invitatilor sai o discutie despre asa-numitul sport rege, care are o istorie relativ scurta. Discutiile din platou vor fi "asezonate" cu imaginile documentarului "Stadioane renumite ale Germaniei", care prezinta trei dintre stadioanele CM de Fotbal 2006.

NEMURITORII

TVR 1 / Compact, un nou inceput / Concert / Duminica / 22:20
Duminica seara, canalul TVR1 va difuza inregistrarea concertului extraordinar sustinut de membrii trupei Compact la Teatrul National din Bucuresti. Publicul va cunoaste noua formula a trupei, dupa tragicele disparitii ale lui Teo Peter si Emil Laghia.

TOP DOGS

TVR 2 / Independent / Teatru / Miercuri / 22:30
Piesa, semnata de Urs Widmer, ii are in distributie pe Valeria Seciu, Victor Rebengiuc, Claudiu Bleont, Mihai Dinvale, Ionel Mihailescu. Dupa concediere, inalti functionari ai unor mari companii (din categoria celor care castiga de la 250.000 de euro pe an in sus) sunt preluati de NCC (New Challenge Company), o institutie care se ocupa de inlaturarea traumelor demiterii si le ofera totodata fostilor "Top Dogs" posibilitatea de a-si gasi un nou job.

ESCA SI ERAM LA "LORI"

ACASA / Lori / Divertisment / Duminica / 14:30
Loredana Groza ii va avea in platou in aceasta duminica pe Andreea Esca si pe sotul acesteia, Alexandre Eram, care vor povesti despre relatia lor. Lori ii va mai avea ca invitati pe designerul Cristi Samfira si Silvia Stancu, componenta trupei "Bordo".

UN BARBAT DA PAPUCII

ANTENA 1 / Da-i papucii / Divertisment / Luni / 20:30
Penultima editie a emisiunii "Da-i papucii" este una speciala pentru faptul ca prezentatoarele Luana Ibacka si Luminita Anghel vor ajuta, pentru prima oara, un barbat sa se razbune. "Ne-am mirat cand am primit scrisoare de la el, dat fiind ca pana acum doar femeile au avut curajul sa vorbeasca despre esecurile lor in casnicie."
×