x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tomberonesc, deci exist

Tomberonesc, deci exist

de Sebastian S. Eduard    |    16 Ian 2009   •   00:00

Am o rugăminte! Să nu vă mai aud cu România profundă! Cu lamentări, vai ce creşte moneda euro şi ce tâmpiţi sunt ăştia, politicienii, care nici nu s-au luat bine că se şi ceartă.



Cu disecări de cuvinte crocante şi studii de politologie. Să nu vă mai aud că jeluiţi pe umerii actorilor-pensionari şi că discutaţi în talk-show-uri probleme "grele" cu gazul rusesc sau cu numirile de la doi-şi-un-sfert. Să nu vă mai plângeţi că nu aveţi salarii sau că au promis o mărire de 50% şi acum nu se mai ţin de cuvânt. Să nu mai difuzaţi imagini cu vitezomani pe contrasens, cu pietoni spulberaţi pe trecere, cu bizoni care ocolesc refugiul prin stânga sau cu ştabi cu girofar. Să nu vă mai prind că vă indignaţi atunci când vreunul aţipeşte în Parlament. Şi mai lăsaţi în pana mea breaking-news-urile cu concedierile masive, cu muncitorii de la Dacia şi... şi... şi... cu tot ce mai faceţi voi, acolo, la televiziunile voastre.
Diaconescu v-a tras-o. E mai tare decât voi toţi la un loc!
Ia spune, tu, Dănuţ, cum a fost, mamă, în tomberon, acolo. Cum se vede ţara asta mare, bogată şi frumoasă şi plină de fraieri din tomberon? Mmm?

×
Subiecte în articol: parerea mea