x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete si fantome

Vedete si fantome

de Radu Popa    |    14 Oct 2005   •   00:00
Vedete si fantome
MISTERE
Multi actori si cantareti, de ieri sau de azi, au avut de-a face in viata lor, intr-un fel sau altul, cu stafiile.

Nicholas Cage a refuzat sa mai locuiasca in casa unchiului sau, regizorul Fracis Ford Coppola, dupa ce a vazut o stafie in podul imobilului. In copilaria petrecuta la New Jersey, Keanu Reeves a vazut o fantoma imbracata intr-un costum de gala intrand, intr-o noapte, in camera sa. Neve Campbell are mai mult de a face cu domeniul paranormal decat o serie dintre rolurile interpretate. O femeie a fost ucisa in casa in care locuieste acum, prietenii actritei declarand ca au vazut fantoma acesteia "prin imprejurimi". Matthew Mc Conaughy marturiseste ca simte fiori pe sira spinarii cand isi aminteste despre fantoma unei batrane, poreclita "Doamna Albastra", zburand in jurul casei sale. Tim Robbins nu a vazut pana acum fantome, dar declara ca a simtit prezenta lor cand intentiona sa se mute intr-o casa noua, in 1984.

Bazandu-se pe simturile sale, care rareori dadeau gres, actorul s-a mutat din locuinta bantuita in ziua urmatoare. Hugh Grant declara ca, impreuna cu prietenii sai, a auzit tipetele si miscarile unor spirite zbuciumate in casa sa din Los Angeles. El crede ca manifestarile apartineau fostei locatare a apartamentului, actrita Bette Davis. Atractia fata de paranormal a actorului Dan Aykroyd, protagonistul peliculei "Vanatorii de fantome", dateaza de mult timp. El crede ca locuinta sa, care pe vremuri a apartinut lui Cass Elliot, protagonistul serialului "The Mamas and The Papas", este bantuita. Dan marturiseste: "Cu siguranta o fantoma bantuie prin casa. Intr-o noapte, chiar, s-a asezat in pat, langa mine. Deseori, stafia vine si «aranjeaza» bijuteriile pe noptiera. Cred ca este Mama Cass, deoarece iti poti da seama ca este o fantoma «cu greutate». Cunoscutul interpret si compozitor Sting si sotia sa, Trudie, au vazut fantome in locuinta lor. Cantaretul declara ca a fost ingrozit. El crede ca astfel de fenomene depasesc limita normalului si nu are o explicatie pentru acestea.

FANTOMA DIN OGLINDA. Protagonistul unor celebre pelicule cu batai si violenta, Jean Claude Van Damme poate jura ca, intr-o seara, a putut vedea, in timp ce se spala pe dinti, o fantoma in oglinda din baie. Richard Dreyfuss a avut la un moment dat probleme legate de consumul de cocaina. O serie de viziuni cu fantome l-a ajutat sa renunte la daunatorul obicei. Profund marcat in urma unui accident de masina din anii ’70, el a inceput sa aiba in fiecare noapte viziuni in care aparea o fetita. Deoarece nu-si mai putea sterge chipul ei din memorie, cu trecerea rimpului, ii devenea tot mai clar ca nu o cunoscuse. Ulterior, actorul a realizat ca fantoma putea fi fetita pe care a evitat-o in ultimul moment, inainte de accident, sau fiica pe care si-o dorea, dar pe care nu o avea inca. Ethan Hawke si Uma Thurman au fost nevoiti sa paraseasca "casa de vis" pe care o aveau la New York, deoarece era bantuita si au inca serioase retineri pentru a povesti infricosatoarele intalniri cu spectrul.

×
Subiecte în articol: fantoma