x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video: Veveriţa nautică

Video: Veveriţa nautică

de Sînziana Stancu    |    19 Ian 2010   •   00:00
Video: Veveriţa  nautică

O veveriţă din Florida a devenit atracţia unei expoziţii de yahturi şi alte ambarcaţiuni de lux.

Veveriţa Twiggy pluteşte pe apă pe o pereche de schiuri făcute la scară miniaturală, în timp ce  lăbuţele din faţă le ţine strâns de coarnele unui dispozitiv cu sforicică, prin care este legată de bărcuţa teleghidată care o trage pe apă. Twiggy evoluează într-o piscină amenajată în interiorul expoziţiei.

Neobişnuitele performanţe ale lui Twiggy au atras atenţia publicului mai ceva decât ambarcaţiunile de lux prezentate la cea de-a 38-a Expoziţie "Minneapolis Boat Show", unde au venit celebrităţi şi oameni bogaţi din toată lumea.


VEDETĂ CU ŞCOALĂ
Povestea micuţei veveriţe din Florida nu e una oarecare. Ea a fost salvată de un cuplu american, Lou Ann şi fostul ei soţ, Chuck, în 1978, când un uragan i-a distrus cuibul pe care îl avea într-un copac, scrie Daily Mail. De atunci, veveriţa s-a "umanizat" în familia lui Ann, a primit educaţie şi a devenit chiar vedetă de televiziune, putându-se lăuda cu apariţii la emisiuni binecunoscute în SUA, cum ar fi "Good Morning America", "The Rosie O'Donnell Show" sau "Late Night with David Letterman", precum şi în trei filme. A dat spectacole şi în Europa. În plus, are propriul spaţiu publicitar în locuri publice precum şi propriul site pe web, cu informaţii actualizate.

Twiggy este una dintre animăluţele "absolvente" ale Şcolii "The Bests", care le învaţă pe patrupede sporturi nautice. "Bests" a pregătit până acum câteva mici celebrităţi, între care doi căluţi pitici, doi căţei Caniche din Franţa, o pisică neagră, un armadillo şi o altă veveriţă, Ollie, pe care au antrenat-o pentru jet-ski.

×
Subiecte în articol: mass-media