x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Vorbe grele" - Marea zgomotecă tv începe cu liniştea lui Leşe

"Vorbe grele" - Marea zgomotecă tv începe cu liniştea lui Leşe

de Victor Ciutacu    |    05 Mai 2008   •   00:00
"Vorbe grele"  - Marea zgomotecă tv începe cu liniştea lui Leşe

Antena 2 - 21,15 • Multa lume care s-a mirat de absenta mea lunga de pe blog si/sau sticla vrea sange. Pentru ca e campanie si - pe cale de consecinta - trebuie sa ma implic decisiv. Sa sfartec, nu-i asa? Sa revin en fanfare, sa planga micutii-n pumni. Ei bine, o sa-i dezamagesc.



Antena 2 - 21,15 •  Multa lume care s-a mirat de absenta mea lunga de pe blog si/sau sticla vrea sange. Pentru ca e campanie si - pe cale de consecinta - trebuie sa ma implic decisiv. Sa sfartec, nu-i asa? Sa revin en fanfare, sa planga micutii-n pumni. Ei bine, o sa-i dezamagesc.

Deseara, intr-adevar, o sa revin pe sticla, spre disperarea meschinilor frustrati care-si doresc sa ma scoata din cadrul televizorului. Insa nu voi despica in patru firul politicii. Sau, daca se va intampla asta, numai discutia libera ne va duce acolo. Fiindca, in virtutea unei intelegeri vechi si a respectului reciproc, il astept in studioul de la "Vorbe grele" pe Grigore Lese. Cel caruia JN i-a dedicat azi o exceptionala Editie de colectie.

P.S. Habar n-am daca in cursul acestei campanii voi face emisiune electorala. Nici nu mi-am pus, pana acum, aceasta problema la modul serios. Tentatia mea imediata, dar deocamdata nu e o decizie, ar fi sa nu prestez.

×
Subiecte în articol: magazin