x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Warner Home Video: DVD-uri ieftine pentru China

Warner Home Video: DVD-uri ieftine pentru China

de Jurnalul National    |    08 Noi 2007   •   00:00

Compania Warner Home Video a anunţat miercuri că va lansa pe piaţa din China DVD-uri ieftine, cu filme produse de două studiouri hollywoodiene, in efortul de a combate pirateria chineză

Compania Warner Home Video a anunţat miercuri că va lansa pe piaţa din China DVD-uri ieftine, cu filme produse de două studiouri hollywoodiene, in efortul de a combate pirateria chineză, informează AFP, citat de Mediafax.

DVD-urile cu filmele produse de companiile Paramount şi Dreamworks Animation vor fi comercializate pe piaţă in 50 de oraşe din China, la un preţ pornind de la 22 de yuani (2,90 de dolari) bucata, faţă de 7-15 yuani pentru copiile contrafăcute, adesea de foartă proastă calitate, care se vănd pe străzi şi in magazinele din această ţară.

"Acest lucru va contribui la eforturile noastre de a construi o industrie video legală in China", a declarat Mark Horak, vicepreşedinte executiv al Warner Home Video, intr-un comunicat.

"Oferim consumatorilor alternativa de a obţine calitate la un preţ competitiv", a adăugat acesta.

Warner Home Video distribuie deja in China produsele companiei Universal Pictures International.

Partenerii comerciali ai Chinei, printre care se numără şi Statele Unite, acuză administraţia de la Beijing că nu face nimic pentru a impiedica pirateria.

Administraţia de la Washington a făcut deja plăngere la Organizaţia Mondială a Comerţului in chestiunea violării drepturilor de proprietate intelectuală, OMC acceptănd, la sfărşitul lunii septembrie, să tranşeze acest diferend.

×
Subiecte în articol: magazin home video warner home