x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii cu cel mai bun horoscop de acum până la sfârșitul lunii noiembrie 2024

3 zodii cu cel mai bun horoscop de acum până la sfârșitul lunii noiembrie 2024

de Andreea Tiron    |    27 Oct 2024   •   08:00
3 zodii cu cel mai bun horoscop de acum până la sfârșitul lunii noiembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Începutul lunii vine cu multe tranzite astrologice de înfruntat

Trei zodii au cele mai bune predicții pe tot parcursul lunii noiembrie 2024, datorită mai multor energii astrologice puternice care lucrează în favoarea lor.

Începutul lunii vine cu multe tranzite astrologice de înfruntat, așa că nu fi surprins dacă totul pare că este într-o stare constantă de transformare — sezonul Scorpionului poate face asta. Cel mai proeminent tranzit este cel al lui Marte în Leu, pe 3 noiembrie. Aceasta este o poziție puternică pentru planeta care reprezintă voința, energia și determinarea noastră. Odată ce îți dai voie să strălucești, te vei surprinde pe tine însuți cu cât de departe poți merge și cât de sus poți urca!

Venus intră în Capricorn pe 11 noiembrie, având un impact semnificativ asupra experienței noastre colective în dragoste. Aventura și relațiile de scurtă durată s-ar putea să nu mai fie atât de atractive. În schimb, nevoia de a găsi pe cineva cu care poți construi ceva durabil în dragoste va fi în prim-plan. 

Cele trei zodii cu cele mai bune horoscoape lunare pentru noiembrie 2024:

1. Fecioară

Luna noiembrie va fi o perioadă de reevaluare pentru tine. O parte din tine va simți atracția unei noi etape de tranziție datorită sezonului Scorpionului, în timp ce cealaltă parte va simți în profunzime că ceva se schimbă în favoarea ta (chiar dacă încă nu este gata să se manifeste).

Luna Nouă în Scorpion de pe 1 noiembrie va aduce o putere și o bucurie imensă pentru tine, în principal pentru că energia Scorpionului se îmbină bine cu cea a Fecioarei. Nu fi surprins dacă puterile tale de manifestare vor fi amplificate în următoarele două săptămâni, pe măsură ce luna crește.

Mijlocul lunii îți va aduce un alt val de energie puternică când Venus va intra în Capricorn pe 11 noiembrie. Capricornul, ca semn cardinal de pământ, va ajuta natura ta flexibilă să găsească stabilitate. În plus, Venus este și o planetă a norocului și a manifestărilor, așa că povestea prin care îți aduci dorințele la viață va continua și în acest tranzit al lui Venus.

Dacă simți chemarea, trăiește cu mai multă intenție în această lună. Acest lucru te va ajuta să îți atingi obiectivele, să îți realizezi visele și să descoperi pacea interioară mai repede decât de obicei.

2. Pești

Luna noiembrie va fi despre a-ți elibera creativitatea brută și a nu lăsa lumea să te încadreze într-un șablon. Deși Peștii sunt sinonimi cu creativitatea, nu scapă de stereotipuri. Așadar, nu fi surprins dacă vei întâmpina critici pentru „excentricitățile” tale atunci când faci ceva neconvențional. Acesta este, de fapt, scopul acestei luni pentru tine!

Binecuvântările tale din această lună vor veni mai ales în a doua jumătate, așa că ai răbdare. Odată ce Luna Plină în Taur are loc pe 15 noiembrie, vei începe să vezi roadele muncii tale.

Tranzitul lui Pluto în Vărsător, pe 19 noiembrie, va fi de asemenea benefic pentru tine, arătându-ți de ce este atât de important să depășești barierele creativității și să redefinești ce este considerat posibil și imposibil. Pune-te pe treabă și nu-ți fie teamă să strălucești!

3. Săgetător

Luna noiembrie va fi extrem de puternică și semnificativă pentru tine. Fii atent la unele activități supranaturale sau mesaje din cosmos care vor veni în calea ta în cele mai unice moduri. Fie că găsești pene întâmplătoare, o piatră strălucitoare într-un lac, sau un obiect care îți este returnat după mulți ani, luna noiembrie va avea ceva magic pentru tine.

Binecuvântările tale principale vor începe imediat după 2 noiembrie, când Mercur va intra în Săgetător. Așadar, nu fi surprins dacă vei fi mai inspirat decât de obicei sau vei simți dorința de a călători și de a socializa.

Desigur, există și retrogradarea lui Mercur în Săgetător pe 25 noiembrie (care va dura pe toată durata sezonului Săgetătorului), dar aceasta îți va aduce experiențe pozitive și binecuvântări ascunse. Este aproape ca și cum toate planetele retrograde vor crea propriul lor vortex de ceva nemaivăzut.

Dacă poți, scrie-ți experiențele în jurnal. Sau creează un album de amintiri! Vei descoperi noi perspective atunci când vei răsfoi paginile după câteva săptămâni sau luni.

×
Subiecte în articol: Horoscop Noiembrie 2024 astrologie