x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 cele mai de încredere zodii

3 cele mai de încredere zodii

de Moira Dună    |    04 Mar 2024   •   19:00
3 cele mai de încredere zodii
Sursa foto: Hepta

Toată lumea are pe cineva în care are cea mai mare încredere. Știi că poți să-i spui acestei persoane orice și o va duce în mormint, ceea ce înseamnă că primește primele informații despre orice dramă care are loc în viața ta.

Ambele părți ale acestei relații sunt mulțumite, deoarece pe de o parte ai pe cineva în care îți poți avea încredere iar pe de altă parte, nu numai că știi că prietenii tăi te consideră de încredere, dar auzi și toate detaliile suculente cu care ceilalți s-ar putea să nu fie la curent.

Dar care sunt trăsăturile care îi fac pe unii oameni mai demni de încredere decât pe alții? Este personalitatea lor, etica lor sau poate relația în sine? Ar putea fi ceva mai mult, ai putea să te uiți la stele pentru a determina natura sinceră a cuiva?

Astrologii spun că da, deoarece există unele semne care sunt în mod inerent mai bune să păstreze secretele decât altele. De fapt, există trei semne care sunt cele mai bune la păstrarea secretelor.

Balanța

Balanța înseamnă a fi neutru. Nativii din acest semn, al cărui simbol este cântarul, sunt preocupați de lucruri precum corectitudinea și dreptatea, și s-ar putea să nu crezi că ar fi buni păstrători ai secretelor deoarece se pare că nu tolerează lucruri precum bârfa.

Cu toate acestea, tocmai acel simț al dreptății îi face să merite încrederea. S-ar putea să nu fie cel mai mare fan al bârfei, din punct de vedere moral, dar ei înțeleg că s-ar putea să ai unele lucruri pe care vrei să le spui și vor fi bucuroși să te asculte.

Apoi, pentru că sunt atât de ocupați de bine și rău, ei știu că a împărtăși ce ai pe suflet, înseamnă că ai avut încredere în ei. Cu siguranță, te vor anunța dacă nu sunt de acord cu părerile pe care le-ai împărtășit, dar vor păstra acele opinii secrete pentru toți ceilalți.

Balanțele sunt faruri de încredere și vor face tot ce este necesar pentru a menține ordinea socială în cercurile lor, ceea ce înseamnă că îți vor păsgtra secretele.

Capricorn

Spre deosebire de Balanță, Capricornii iubesc bârfele. Unora le place pentru că îi ține la curent cu evenimentele, oferind o imagine mai mare despre ceea ce se întâmplă între prieteni, în timp ce altora le place pentru că vor să fie observatori externi ai dramei. 

Oricum ar fi, vor fi mai mult decât fericiți să asculte orice secrete pe care vrei să le dezvălui.

Deși le place dramatismul, ei iau acest gen de lucruri foarte în serios și ar dormi pe un pat de cuie decât să încalce o promisiune sau să le fie pătată reputația de încredere.

Să-i spui unui Capricorn orice secret pe care îl ții este o modalitate sigură de a te asigura că acel secret rămâne sub secret până când și tu l-ai uitat.

Pești

Motivația Peștilor de a păstra un secret nu derivă doar din respectul de bază, ci și pentru că ei apreciază cu adevărat prietenia. Sunt bucuroși să facă orice care vă întărește conexiunea, inclusiv să păstreze orice secret pe care vrei să-l spui.

Peștii vor evita orice lucru care ar putea pune relația ta în pericol, atât pentru că nu vor să te piardă, cât și pentru că nu vor să te vadă rănit, mai ales prin propriile lor acțiuni.

Ei sunt, de asemenea, foarte empatici, așa că dacă acest secret este poate unul sumbru, știi că veți avea o ureche amabilă și un umăr pe care să plângi. S-ar putea să te trezești că te deschizi față de ei mai mult decât ai vrut.

Indiferent cât de departe mergi sau cât de mult spui, secretele tale vor fi în siguranță cu un nativ Pești. Le pasă profund de tine și știu că și tu ai face același lucru pentru ei.

Acest lucru nu înseamnă că oamenii născuți sub alte semne nu pot fi de încredere, toată lumea are capacitatea de a păstra secrete, potrivit msn.com.

×
Subiecte în articol: zodii incredere