x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii sunt copleșite de vibrații pozitive pe 14 septembrie 2024

3 zodii sunt copleșite de vibrații pozitive pe 14 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    14 Sep 2024   •   09:20
3 zodii sunt copleșite de vibrații pozitive pe 14 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Luna în Vărsător face ca totul să pară strălucitor și fericit

Luna în Vărsător face ca totul să pară strălucitor și fericit. Pregătește-te pentru o zi minunată sâmbătă, pentru că, pe 14 septembrie, vom fi copleșiți de vibrații pozitive. Astrologia ne spune că este aproape imposibil să avem o zi proastă în timpul Lunii în Vărsător, iar pentru trei zodii, totul astăzi arată minunat.

Luna în Vărsător ne ajută să evităm absorbirea opiniilor zgomotoase. Pentru că este vorba despre respingerea sfaturilor insistente ale altora și simpla urmare a propriilor dorințe, vom descoperi că, atunci când ne urmăm inima, ajungem pe calea bucuriei.

Trei semne zodiacale sunt copleșite de vibrații pozitive pe 14 septembrie 2024

1. Taur
Este sâmbătă, 14 septembrie 2024, și orice ai alege să faci, ai Luna în Vărsător care te ajută să faci din asta o experiență armonioasă.

Asta ar putea însemna că petrecerea timpului cu prietenii ar putea fi cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi. Există un mare potențial pentru distracție în timpul Lunii în Vărsător, și fiindcă muncești din greu și iubești timpul liber, vei simți că tot weekendul este încărcat de vibrații pozitive.

Nu vezi nicio opoziție astăzi, și nici nu îți pasă ce cred alții, pentru că, sincer, aproape toată lumea pe care o cunoști se simte la fel ca tine, iar dacă asta duce la petreceri și distracție, cu atât mai bine. Ești sociabil și iubibil, iar ziua îți aparține și o prețuiești.

2. Capricorn
Nu poate fi mai bine decât Luna în Vărsător pe 14 septembrie, cel puțin în ceea ce te privește pe tine. Aceasta este una dintre acele zile în care te "relaxezi complet"; pur și simplu nu simți nevoia de a lăsa să intre energie negativă. Este ziua ta liberă și te vei bucura de ea la maximum.

Ești o persoană care dedică mult timp muncii și îndeplinirii sarcinilor, așa că atunci când în sfârșit ai o pauză... vrei ca acea pauză să dureze. De asemenea, vrei să te bucuri de fiecare secundă a timpului liber, pentru că tu cauți echilibru, iar în timpul Lunii în Vărsător te poți bucura de acest lucru.

Este ca și cum întreaga zi este plină de energie pozitivă, iar cine ești tu să o respingi? Este ceva ce îți dorești și ceva ce inviți în viața ta, și poți conta pe ideea că această sâmbătă îți aduce atât de multă dragoste și bunătate, încât s-ar putea să fie o zi memorabilă pentru tine.

3. Vărsător
Ceea ce te face să zâmbești astăzi este ideea că te simți bine. Sănătatea ta s-a îmbunătățit, și asta pentru că în sfârșit ai decis să faci ceva în privința ei. Și, surpriză — funcționează. Așadar, există ceva adevăr în ideea de a fi atent la ceea ce mănânci.

În timpul Lunii în Vărsător pe 14 septembrie, vei vedea că tot ce a fost necesar a fost puțină disciplină și ceva mai multă voință pentru a evita consumul alimentelor tratate chimic. Te-ai împotrivit mult timp, crezând că știi singura cale de a trăi, dar iată că vine o zi care îți arată că este bine să fii deschis când vine vorba de sfaturi privind sănătatea. Deși Luna în Vărsător este de obicei despre a nu asculta sugestiile altora, ea susține totuși cercetările tale, astfel încât, în acest fel, ai ajuns să urmezi sfatul propriului tău suflet. Ai acordat atenție sănătății tale și ai făcut tot ce ai putut, pe cont propriu. Iar acum începi să vezi rezultatele pozitive ale eforturilor tale. Briliant!

×