x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP BALANȚĂ 2016

HOROSCOP BALANȚĂ 2016

28 Dec 2015   •   21:03
HOROSCOP BALANȚĂ 2016
Sănătate
Neptun, tranzitând sectorul sănătății, vă va ajuta să vă apropiați de latura spirituală a vieții, făcându-vă să înțelegeți că mintea, corpul și spiritul interacționează și au efect una asupra celeilalte. Meditația, atitudinea pozitivă și timpul petrecut în natură vor fi de mare ajutor în această etapă a vieții.


Carieră
Neptun își va continua activitatea și în plan profesional, prin urmare veți fi incredibil de crativ și plin de idei care vă vor îmbunătăți viața la locul de muncă. Saturn, din Casa a III-a, va favoriza concentrarea și disciplina intelectuală. Va fi un an perfect pentru a vă „îmbunătăți” educația, iar dacă va trebui să dați examene, aveți succesul asigurat.


Dragoste
Uranus va continua să acționeze în sectorul relațiilor, inducându-vă o mai mare nevoie de libertate și schimbare și, evident, viața sentimentală va fi afectată. Unele amiciții apar, iar altele noi se nasc.

Dacă sunteți într-o relație, trebuie să comunicați, pentru că în caz contrar se va produce o ruptură. Dacă sunteți în căutarea iubirii, va apărea în viața dumneavoastră o persoană care vă va scoate din rutină. Este posibil ca în 2016 să vă mutați în casa visurilor.
 

×