x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai rele 4 semne zodiacale

Cele mai rele 4 semne zodiacale

de Andreea Tiron    |    18 Mai 2024   •   13:00
Cele mai rele 4 semne zodiacale
Sursa foto: Hepta

Astrologia ne fascinează prin informațiile inedite despre personalitatea și comportamentele noastre. Unele semne zodiacale sunt cunoscute pentru bunătatea și compasiunea lor, în timp ce altele ar putea fi percepute ca fiind mai puțin iertătoare.

Astăzi, dezvăluim cele mai rele 4 semne zodiacale. Te afli și tu printre ele? 

1. Scorpion: Veninosul 
Scorpionii (23 octombrie – 21 noiembrie) sunt adesea etichetați drept unul dintre cele mai rele semne zodiacale. Intensitatea și pasiunea lor pot fi uneori dure sau chiar nemiloase. Guvernați de Pluto, planeta transformării și puterii, Scorpionii sunt cunoscuți pentru emoțiile lor profunde și loialitatea lor acerbă. Acest lucru se poate traduce însă și prin gelozie extemă, posesivitate și dorință de control.

Scorpionii nu iartă și nu uită cu ușurință. Dacă se simt trădați, se vor răzbuna. Cuvintele lor nemiloase și comportamentul rece pot înțepa precum acul unui scorpion. Dar sub acest exterior dur, Scorpionii sunt profund emoționali și adesea sunt răniți mai mult decât arată.

2. Capricorn: Încăpățânații neiertători
Capricornii (22 decembrie – 19 ianuarie) sunt cunoscuți pentru disciplina și determinarea lor. Ei sunt conduși de Saturn, planeta structurii și responsabilității. Această influență îi face pe Capricorni serioși și adesea neiertători când vine vorba de greșelile altora și defecte.

Atitudinea lor poate fi percepută ca rea, mai ales în medii profesionale. Capricornii așteaptă multe de la ei înșiși dar și de la alții și pot fi destul de critici. Nu au prea multă răbdare pentru leneși sau incompetenți. Cu toate acestea, această abordare severă maschează adesea un angajament profund de a-și atinge obiectivele și de a-i ajuta pe alții să evolueze.

3. Fecioara: Perfectionistul critic
Fecioarele (23 august – 22 septembrie) au reputația de a fi extrem de critice. Guvernate de Mercur, planeta comunicării și intelectului, Fecioarele au mintea ascuțită și o atenție deosebită la detalii. În timp ce aceste trăsături îi fac excelenți în rezolvarea problemelor, ele pot duce, de asemenea, la o tendință de a fi excesiv de critici. Îi judecă pe ceilalți fără milă. 

Fecioarele tind spre perfecțiune și adesea așteaptă de la alții aceleași standarde înalte. Acest lucru poate părea neplăcut sau răutăcios. Vor evidenția defectele celorlalți fără ocolișuri. Cu toate acestea, Fecioarele au de obicei intenții bune și își propun să îi ajute pe alții să crească și să reușească.

4. Berbec: Liderul agresiv
Berbecul (21 martie – 19 aprilie) este un semn asociat cu agresivitatea și conducerea. Guvernați de Marte, planeta războiului și acțiunii, oamenii Berbec sunt îndrăzneți și competitivi.Sunt lideri naturali cărora nu le este frică să-și spună părerea sau să susțină ceea ce cred.

Această natură de foc poate fi uneori văzută ca rea ​​sau excesiv de agresivă. Berbecul poate fi nerăbdător, adesea acționând înainte de a gândi. Onestitatea lor și abordarea directă pot răni sentimentele, dar de obicei este pentru că sunt pasionați și conduși de obiectivele lor.

×
Subiecte în articol: răutate zodii nemiloși cruzime