x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Compatibilitatea cu animalul de companie. Ce spune zodia despre personalitatea lui

Compatibilitatea cu animalul de companie. Ce spune zodia despre personalitatea lui

de Moira Dună    |    10 Mai 2024   •   19:30
Compatibilitatea cu animalul de companie. Ce spune zodia despre personalitatea lui
Sursa foto: Hepta

La fel ca oamenii, câinii și pisicile au semne zodiacale care dezvăluie multe despre modul în care interacționează cu ceilalți.

Zodiile dezvăluie multe despre personalitatea lor și despre modul în care interacționează cu alte animale de companie, dar pot oferi și o perspectivă asupra compatibilității cu oamenii.

Berbec 
Un animal de companie Berbec este foarte agitat și iubitor de distracție. De asemenea, tind să fie atletici, adică le place să se plimbe, să alerge și să exploreze.

Când vine vorba de modul în care interacționează cu alte animale de companie, vor dori să se joace la nesfârșit, vor fi energici și vor dori întotdeauna să alerge cot la cot cu ceilalți.

Compatibilitate
Berbecii se potrivesc bine cu oamenii din zodia Balanței.

Taur

Unui câine Taur îi place lucrurile mai frumoase din viață, vor dori să primească săptămânal cadouri și jucării noi, să aibă mese gătite acasă de la proprietarul lor. Când vine vorba de activitățile lor preferate, ar putea fi predispuși la somn și latră la cei care le perturbă liniștea.

Pisicile Taur au o viziune similară asupra vieții, deoarece își doresc o viață familială calmă și numeroase jucării. Ar putea fi teritoriale atunci când vine vorba de alte animale de companie, deoarece se vor lupta pentru bunurile și hrana lor.

Compatibilitate
Animalele de companie Taur se vor înțelege cel mai bine cu oamenii Scorpion.

Gemeni

Așa cum un om Gemeni este cunoscut a fi un fluture social, câinii și pisicile Gemeni au dorința și nevoia de a comunica cel mai mult între ei și cu stăpânii lor. 

Sunt grozave cu alte animale de companie. Se pot distra foarte mult când se joacă împreună deoarece au o latură îndrăzneață și socială.

Compatibilitate
Deoarece Gemenii sunt cunoscuți a fi curioase, acest semn de animale de companie va vibra cel mai bine cu un om Săgetător.

Rac

Deoarece Racii sunt sentimentali, vei găsi adesea acest animal de companie care dorește să se îmbrățișeze, fie cu părintele lor, fie cu un alt animal de companie. Sunt calme dar își doresc întotdeauna afecțiune.

Compatibilitate
Capricornul este cel mai bun stăpân pentru animalele de companie Rac.

Leu

Așa cum oamenii Leu iubesc să fie în centrul atenției, animalele de companie Leu vor întotdeauna să fie văzute.

În special câinele Leu va fi liderul haitei. Pe de altă parte, o pisică Leu va fi o divă.

Compatibilitate
Animalele de companie Leu sunt cele mai compatibile cu oamenii Vărsător.

Fecioară

Un animal de companie Fecioară este empatic și analitic.  În timp ce pisicile Fecioară privesc la păsări pe fererastră, câinii Fecioară vor fi puțin mai rezervați.

Când vine vorba de modul în care interacționează cu alte animale de companie, animalele de companie Fecioară vor fi prietenoase dar nu le place să-și consume toată energia în interacțiunile cu alții și le place să se concentreze și pe ei înșiși. 

Compatibilitate
Animalele de companie Fecioară vor fi cel mai în sincronizare cu oamenii Pești.

Balanță

La fel ca o Balanță tipică, acest animal de companie iubește lucrurile frumoase din viață.

Le place să petreacă timp cu alți prieteni blănoși.

Compatibilitate
Animalele de companie Balanță se potrivesc cel mai bine cu oamenii Berbec.

Scorpion

Animalele de companie Scorpion pot fi puțin misterioase.

Pe lângă faptul că le cer oamenilor să le descifreze dorințele, animalele de companie Scorpion sunt foarte emoționale și pot fi puțin defensive atunci când interacționează cu ceilalți – mai ales dacă captează energie negativă.

Compatibilitate
Ca urmare a stărilor lor de spirit în continuă schimbare, omul Taur ar fi cel mai bun pentru acest semn de companie.

Săgetător

Desigur, un animal de companie Săgetător este un căutător de aventură și vrea să petreacă mult timp afată.  Datorită naturii sale iubitoare de distracție și impulsive”, tânjește după excursii cu proprietarul lor.

Deși animalele de companie Săgetător sunt super prietenoase și adoră să încerce lucruri noi, ele vor și să fie independente. Atunci când interacționează cu alte animale de companie, semnul de foc va dori să fie în centrul haitei și cel care latră cel mai tare dar cu care toată lumea vrea să fie în preajmă.

Compatibilitate
Cu dragostea lor de a călători, stăpânul ideal al unui animal de companie Săgetător este un om Gemeni.

Capricorn

Spre deosebire de alte animale de companie, Capricornii pot fi mai rezervați deși pot fi totuși afectuoși atunci când doresc. Dragostea se manifestă adesea prin acte banale, cum ar fi să-și odihnească capul în poala părintelui lor de companie sau să se joace cu el. Le place să-și petreacă cea mai mare parte a timpului singuri, contemplându-și gândurile sau organizându-și zona casei pentru a-și etala jucăriile.

Când vine vorba de interacțiunea cu alte animale de companie, o activitate sau un efort distractiv este cel mai important pentru ele.

Compatibilitate
Fiind un semn zodiacal sensibil și loial, animalele de companie Capricorn se înțelege cel mai bine cu omul Rac.

Vărsător

Animalul de companie Vărsător este un rebel. Când există o problemă acasă, va riposta împotriva părintelui său de companie.

Același lucru este valabil și pentru modul în care interacționează cu prietenii blănoși. Un animal de companie Vărsător, în special un câine, se va afirma în mijlocul nedreptăților din haită.

Compatibilitate
Câinii și pisicile Vărsător se potrivesc pentru un părinte Leu.

Pești

Deoarece acest semn zodiacal trăiește adesea în propria sa lume interioară, un animal de companie Pești va dori să se piardă în gândurile și imaginația sa când este acasă.

Când vine vorba de a se juca cu alți câini sau pisici, aceștia vor dori să participe dar numai în condițiile lor. Trebuie să li se acorde atenție, altfel vor fugi.

Compatibilitate
Un animal de companie Pești se potrivește bine cu un om Fecioară, notează people.com.
 

×
Subiecte în articol: zodii animal companie compatibilitate