x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 13 august 2019. Ai toate şansele să-ţi vezi un mare vis împlinit

Horoscop 13 august 2019. Ai toate şansele să-ţi vezi un mare vis împlinit

12 Aug 2019   •   15:18
Horoscop 13 august 2019. Ai toate şansele să-ţi vezi un mare vis împlinit
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Eşti într-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj să le dai afară. Ca să faci loc în inima ta noilor sentimente, trăiri şi emoţii frumoase, trebuie să faci curăţenie în interior, deci fă acest efort, odată şi-odată, pentru că –  recunoaşte şi tu – ceea ce tot cari după tine nu mai are nicio importanţă pentru ceea ce eşti tu acum. Regretele şi suferinţele de odinioară s-au dus, lasă-le să se scurgă la vale şi deschide uşa noilor emoţii să-ţi inunde inima gata să simtă din nou!

 

Horoscop Taur. Joacă-te mai mult cu lucrurile serioase, pentru că nu chiar totul trebuie privit cu o faţă atât de sobră. Sunt situaţii care ar merita o atitudine mai inocentă, mai jucăuşă, pentru că nu tot ce se petrece acum în jurul tău are o notă gravă. Cu simţul umorului şi cu un dram de ironie sau auto-ironie în glas, ai putea trece mult mai uşor peste o chestiune care, altădată, te-ar fi scos din sărite, dar acum îţi dai seama că nu merită să-ţi strici buna dispoziţie. Bine faci, deci râzi, fă haz de necaz, distrează-te pe seama acestui punct sensibil, pentru că nu e decât o experienţă din care ai ceva de învăţat. N-o trata ca pe un capăt de ţară, ci ca pe un divertisment.

 

Horoscop Gemeni. Priveşte un pic în jurul tău să descoperi cine te priveşte cu atâta consideraţie şi respect încât tot ce-i spui e literă de lege. E semn că există oameni care te respectă pentru ceea ce reprezinţi, care ţin cont de sfaturile tale şi deci în ochii lor eşti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti niciodată. Oferă-le în continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru că ai multă experienţă. Inteligenţa, înţelepciunea, modul tău diferit de a privi lucrurile denotă că ai tot dreptul de a da şi altora un exemplu de maturitate, deci învaţă-i şi pe ei să te urmeze!

 

Horoscop Rac. Dacă te-ai înconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea că şi gândurile tale se vor molipsi de aceeaşi stare de bine. Încarcă-ţi vocabularul numai cu vorbe cu un conţinut motivant şi pozitiv, spune doar da, pot şi vreau, şi vei descoperi la finalul zilei că optimismul a pus stăpânire şi pe vocea ta interioară. Da, acea voce interioară care adeseori te face să te îndoieşti de puterile tale, cea care nu te lasă întotdeauna să acţionezi, acum sună altfel şi te stimulează cu cele mai puternice afirmaţii pozitive. Ajunge doar să le inserezi adânc în conştiinţa ta şi de acum înainte frazele tale vor începe doar cu da.

 

Horoscop Leu. Ai încredere în bunul mers al acţiunii în care eşti implicat. În fond, nici nu e prima oară când lucrurile merg atât de bine, deci le poţi compara oricând cu situaţii din trecut pe care le-ai depăşit la fel de bine, pentru că au ceva în comun. Această raportare la modul în care ai rezolvat cu brio unele piedici în trecut este constructiv, pentru că-ţi arată că poţi, că orice problemă are o soluţie, şi ajunge doar să repeţi reţetele de succes de odinioară. Nu te crampona de un hop minor, crede cu tărie că-l vei depăşi cu bine şi de data aceasta pentru că ai mai trecut prin astfel de momente nu o dată sau de două ori şi de fiecare dată te-ai descurcat de minune.

 

Horoscop Fecioara. Ar fi trebuit să pleci azi la drum, dar eşti nevoit să renunţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că acea călătorie nu-şi mai are rostul. Dacă nu este obligatoriu să pleci acum la drum, ci poţi rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine să faci acel lucru, pentru că ar fi alte lucruri mult mai interesante de făcut în acelaşi timp. Ceva nu va ieşi conform planurilor pe parcursul călătoriei, şi te întorci acasă cu sentimentul că ai pierdut inutil ziua la drumuri. Amână eventualele deplasări, dacă nu sunt tocmai urgente! Mai pot aştepta…

 

Horoscop Balanța. Ai toate şansele să-ţi vezi un mare vis împlinit, dar primul pas către acest scop e să-l vezi cu ochii minţii deja materializat. Construieşte în gând, în inimă, în suflet ceea ce ai dori să existe aievea în viaţa ta, pentru că aşa transmiţi Universului ce îţi doreşti cu adevărat. Ai putea întâlni azi pe cineva care îi împărtăşeşte visul, care a reuşit să şi-l împlinească pe al lui, cândva, şi acum oferă sfaturi concrete pentru a te ajuta să-l îndeplineşti şi pe al tău cât mai repede. Urmează-i îndrumările, pentru că el vorbeşte din proprie experienţă. Oferă o reţetă de succes ca să nu mai rătăceşti şi tu pe căi lăturalnice în drumul tău spre visul cel mare.

 

Horoscop Scorpion. Chiar dacă toate păreau să evolueze ca la carte, nu fi chiar atât de sigur că se va menţine aceeaşi linie constantă până la capăt. Azi te poţi trezi cu un obstacol fulgerător picat din senin în faţa căruia trebuie să te adaptezi rapid. Nu ai timp de gândire, ţi se cere o reacţie spontană, pe loc, care să repare totul repede. Te vei descurca, totul e să fii deschis la alternative, la soluţii ad-hoc, deci să nu insişti să urmezi neapărat un anumit tipar dinainte prestabilit. Sunt momente când se cere să fii original, creativ, să prinzi din zbor şi alte idei, ca atare luptă cu teama de schimbare, cu rigiditatea ta sau a altora, cu diversele condiţii stricte care nu te lasă să te mişti în voie.

 

Horoscop Săgetător. Ai toate motivele să priveşti cu încredere spre un proiect care evoluează excelent spre rezultatele visate. Cât timp îşi menţii acest tonus pozitiv în faţa acestei provocări, succesul nu e departe, ca atare continuă să vâsleşti cu entuziasm, cu elan, cu dorinţă imensă de a ajunge mai repede acolo unde ţi-ai propus. Eşti susţinut de toate resursele tale interioare, pentru că, la baza acestui progres neîntrerupt, nu e altceva decât gândul tău, decât dorinţa ta imensă de a reuşi, alimentează acest gând cu tot ce ai mai bun în tine şi roadele vor apărea şi mai repede. Gândeşte pozitiv şi spune cu încredere: da, se poate!

 

Horoscop Capricorn. Priveşte adânc în inima ta ca să descoperi imense resurse de a ierta şi de a trece cu vederea aspecte care ţi-au încărcat inutil sufletul cu nemulţumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, că nu mai ai aceleaşi resentimente faţă de evenimentele care, altădată, te-au supărat, semn că poţi să ierţi şi să treci mai departe cu încă un capitol închis. Nu are rost să tot duci după tine o amintire neplăcută sau un regret legat de timpuri de demult, pentru că acele momente de odinioară sunt deja prăfuite printre amintirile care s-au transformat între timp în experienţă de viaţă şi sursă de înţelepciune. Nu regreta că ai trecut prin toate acestea: ai învăţat enorm din ele!

 

Horoscop Vărsător. Porneşti într-o nouă aventură, dar trebuie să faci acest pas cu un dram de maturitate, ca să n-o iei în glumă. Nu e o joacă, deşi la început pare doar o tatonare, dar după primii paşi vei vedea că se complică lucrurile şi nu ai voie să te distrezi pe seama drumului tocmai început. Ar fi perfect dacă ai avea şi o strategie foarte bine pusă la punct, pe etape clare, să nu faci nimic la voia întâmplării, şi să te gândeşti la acest demers până departe, până la ultimele capitole. Chiar dacă acum vezi doar etapa aceasta sau pe cea imediat următoare, gândeşte-te că orice gest făcut acum va avea efecte pe termen lung de acum încolo.

 

Horoscop Pești. Eşti impulsionat de un gând nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire pătimaşă ca tine. Nu te laşi până nu-i dai startul şi nu-l pui pe o linie ascendentă ca apoi să-l alimentezi cu multă energie pozitivă ca să evolueze repede spre scopul propus. Nerăbdarea creşte tocmai pentru că ai maximă încredere în acest ţel şi eşti foarte convins că vei ajunge acolo prin forţe proprii. Nimeni nu te poate opri acum din avânt, eşti mult prea montat în această direcţie şi nu te mai poţi opri până nu ajungi la capăt, la împlinirea marelui tău vis care te atrage ca un magnet irezistibil. E perfectă atitudinea aceasta de învingător convins că poate orice îşi pune în cap!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 13 august horoscop