x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020 - Balanță. Anul 2020 va fi caracterizat de creativitate

Horoscop 2020 - Balanță. Anul 2020 va fi caracterizat de creativitate

09 Dec 2019   •   12:58
Horoscop 2020 - Balanță. Anul 2020 va fi caracterizat de creativitate
Sursa foto: pixabay.com

Balanță, 2020

Anul 2020 va fi anul creativității. Reușești să acorzi tot mai mult timp pasiunilor pe care le ai din zona artei. Astfel, trăiești o mulțime de experințe emoționale care te ajută să te dezvolți pe plan personal, dar și profesional.

În prima parte a anului, te bucuri de profunzime și de evoluție. Pe de altă parte, experiențele negative nu lipsesc din acest peisaj, însă, în loc să le lași să te dărâme, este recomandat să încerci să le lași efectele să pătrundă în zona artelor, pentru a trăi cu mai multă intensitate aceste pasiuni ale tale.

Cea de-a doua parte a anului este dedicată oamenilor din jurul tău. Acorzi mai multă atenție familiei și te bucuri de sprijin necondiționat din partea acestor persoane importante din viața ta. În plus, începi să acorzi mai multă atenție carierei și folosești creativitatea pentru a crește pe plan profesional. Rezultatele nu întârzie să apară.

Pe de altă parte, ai tendința să faci totul de unul singur, iar acest lucru îți poate îngreuna treaba. Încearcă să discuți deschis măcar cu peroanele importante din viața ta.

Sfârșitul anului te găsește mai visător decât în mod normal și de aceea optezi pentru activități pline de adrenalină și de pasiune, chiar dacă deseori te trezești visând cu ochii deschiși în confortul oferit de propria locuință.

Anul 2020 îți va aduce emoții puternice, dar și moduri noi prin care să le controlezi.  

×
Subiecte în articol: horoscop 2020 balanta