x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend. Află ce prevăd astrele zodiilor în ultimul sfârşit de săptămână al lunii noiembrie

Horoscop de weekend. Află ce prevăd astrele zodiilor în ultimul sfârşit de săptămână al lunii noiembrie

26 Noi 2016   •   12:10
Horoscop de weekend. Află ce prevăd astrele zodiilor în ultimul sfârşit de săptămână al lunii noiembrie

Berbec

Latura ta emoţională este foarte sensibilă. Te simţi singur şi vulnerabil, în toată atmosfera tensionată care te înconjoară. Cel mai bine pentru tine este să stai în pat, liniştit şi departe de lumea dezlănţuită. Dacă vei decide totuşi să ieşi afară, pregăteşte-ţi arsenalul.

Taur

Spre deosebire de nativii din Berbec, astrele prevăd nişte zile pline în care îţi vei descoperi puterea şi încrederea în tine, lucruri esenţiale pentru un lider. Este nevoie de mai mulţi oameni ca tine în posturi de conducere. Acum e momentul perfect să preiei controlul.

Gemeni

Oricât de rănit ai fi, nu lăsa pe nimeni să ajungă la inima ta, pentru că durerile fizice sunt mai uşor de suportat decât cele sufleteşti. Concentrează-ţi energia pe obiectivele profesionale şi evită un război emoţional. Nu ai energia suficientă pentru aşa ceva.

Rac

Pentru că ceilalţi nu reacţionează cum te aştepţi şi, mai degrabă, devin egoişti şi aroganţi, sunt şanse foarte mari să începi un conflict. Egoismul nu este ceva negativ de fiecare dată, aşa că nu te grăbi să tragi concluzii. Mai bine, fii atent la comportamentul tău.

Leu

S-ar putea fii agitat din cauaza energiei prezente în aer. Prietenii dau înapoi atunci când privesc pe fereastră și văd ce se întâmplă afară, dar tu îţi doreşti să sari în luptă. Înfruntă orice obstacol şi fă ceea ce îţi doreşti cel mai mult.

Fecioară

Nu te opri până când nu termini proiectul pe care l-ai început cu ceva timp în urmă. Dacă apropiaţii au o stare proastă, sunt leneşi sau pur şi simplu nu sunt motivaţi să facă nimic, nu trebuie să te molipseşti după ei, doar pentru a le face pe plac.

Balanţă

Ai aşteptat prea mult momentul perfect pentru a-i spune cuiva ce simţi. Weekendul acesta se va ivi un moment perfect pentru a face asta, aşa că fii foarte atent. Nu te mai gândi atât la consecinţe, pentru că natura umană este imprevizibilă oricum.

Scorpion

Te lansezi în discuţii aprinse şi argumentele pe care le oferi lasă pe toată lumea cu gura căscată. Eşti foarte dornic să te exprimi, iar familia te încurajează să o faci din ce în ce mai des. Cu timpul, vei atrage mai multe persoane care îţi împărtăşesc acelaşi viziuni.

Săgetător

Sufletul tău sensibil va fi învăluit de furie în următoarele zile. Cineva te va scoate din sărite şi vei face o favoare atât ţie, cât şi persoanei în cauză, dacă vei spune adevărul şi dacă vei lua decizia corectă, cu toate că nu este cea pe care ţi-o doreşti.

Capricorn

Eşti foarte săritor şi ajuţi pe oricine la nevoie întotdeauna. Nu te vei bucura prea mult de odihnă pentru că nişte prieteni se mută şi îţi vor cere ajutorul la căratul mobilierei, sau la reparat mici lucruri în noua casă.

Vărsător

Acest vapor nu va mai sta mult în port. Urcă în el pentru că nu vei mai avea această şansă prea curând. Nu ar fi prima dată când pierzi ocazii importante din cauza indeciziei. Analizează rapid avantajele şi dezavantajele şi hotărăşte-te până luni, cel târziu.

Peşti

Încercarea de a face totul de unul singur poate părea o idee bună la început, dar mai indicat ar fi să ceri ajutorul unor persoane, astfel încât să se simtă implicaţi şi tu să ai mai puţine sarcini, dar pe care le vei face mult mai bine.

Citeşte şi: 

 

 

×