x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trec de greutăți: 4 zodii devin de neoprit până la sfârșitul lunii noiembrie 2024

Trec de greutăți: 4 zodii devin de neoprit până la sfârșitul lunii noiembrie 2024

de Andreea Tiron    |    28 Oct 2024   •   08:40
Trec de greutăți: 4 zodii devin de neoprit până la sfârșitul lunii noiembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Tranzitul cel mai important al lunii este intrarea lui Pluto în Vărsător

Cu toții am fost testați în ultima vreme, unii mai mult decât alții. În noiembrie, Marte este în opoziție cu Pluto, generând tensiuni, volatilitate, certuri și stres. Cu toate acestea, patru semne zodiacale vor găsi puterea să depășească aceste provocări.

Tranzitul cel mai important al lunii este intrarea lui Pluto în Vărsător pe 19 noiembrie, ieșind din Capricorn după un ciclu de 256 de ani. Tranzitul lui Pluto în Capricorn a coincis cu crize financiare, pandemii și schimbări globale. Cu toate că am fost testați, patru semne zodiacale vor fi de neoprit până la sfârșitul lunii noiembrie 2024. Să vedem care sunt acestea.

1. Berbec

A fost un an greu (sau chiar mai mulți ani) pentru Berbec. Pluto a tranzitat casa a 10-a pentru mult timp, aducând energie intensă în carieră, reputație, relația cu părinții sau alte priorități. Marte a tranzitat prin Rac, sporind stresul în familie și acasă, iar eclipsele din septembrie au adus schimbări pe plan personal. Berbecul a trecut prin multe, dar și-a reconstruit fundația. După 19 noiembrie, Pluto iese definitiv din acest semn, iar Marte va părăsi Racul pe 3 noiembrie.

După toate aceste experiențe, Berbecul este gata să înceapă o nouă etapă, lăsând trecutul în urmă și devenind de neoprit.

2. Balanță

Pluto a tranzitat casa a 4-a, care guvernează familia și fundația emoțională, ceea ce a generat stres major și schimbări. Multe Balanțe au întâmpinat dificultăți cu părinții sau schimbări în relațiile apropiate. Marte în Rac a complicat cariera, iar eclipsele recente au adus provocări în relații. Dar, la sfârșitul lui noiembrie, toate aceste obstacole vor fi în trecut.

Testele au demonstrat puterea Balanței, iar tranzitul lui Pluto prin casa a 4-a a arătat că poate trece peste orice, fiind de neoprit în viitor.

3. Rac

Pluto a fost în Capricorn, opus Soarelui tău, aducând schimbări majore în relațiile de parteneriat. Acest tranzit a adus emoții intense pentru Rac, dar l-a făcut mai puternic, pregătit să stea pe propriile picioare. Marte a creat și el fricțiuni, tranzitând prima casă, iar eclipsa din octombrie nu a fost deloc favorabilă pentru acest semn. Însă, în noiembrie, Pluto părăsește Capricornul, iar Marte iese din Rac.

Racul a trecut printr-o perioadă de încercări și, odată ce totul se încheie, va descoperi că poate face față oricărei provocări.

4. Capricorn

Pluto a tranzitat prima casă a Capricornului, aducând provocări personale și, în unele cazuri, afectând sănătatea și relațiile cu familia. Marte a traversat casa a 7-a, creând dificultăți în parteneriate, iar eclipsele recente au adus obstacole profesionale.

Vestea bună este că toate aceste provocări se încheie în noiembrie. Capricornul a fost testat de Pluto, Marte, eclipse și fazele lunii și le-a depășit pe toate. După toate aceste încercări, Capricornul a demonstrat că poate realiza orice își propune.

×
Subiecte în articol: Horoscop Noiembrie 2024 astrologie