x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Trei zodii care pot fi exemple in viata!

HOROSCOP: Trei zodii care pot fi exemple in viata!

05 Mai 2018   •   14:13
HOROSCOP: Trei zodii care pot fi exemple in viata!

Pesti

Viata alaturi de Pesti este pentru persoanele care doresc un trai linistit, lipsit de griji. Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt atat de calme si de calde, incat barbatii se "topesc" in preajma lor. Sensibile si delicate, aceste doamne au darul de va "citi din priviri", cum se spune, simtind oarecum nevoile partenerilor. In acelasi timp, ele sunt foarte stapane pe sine.

Rac

O foarte buna gospodina. Intr-atat de minunata, incat viata lor de familie va fi una cu adevarat "dulce". De fapt, femeile Rac sunt un fel de binecuvantare. Stiu sa ofere incantare existentei partenerilor lor, pe care nu inceteaza sa-i uimeasca in fiecare zi. Dar nu uitat, aceste femei sunt, in egala masura, deosebit de sensibile, au nevoie de atentie. Extrem de grijulie si romantica, dragastoasa si delicata, ea este, in totodata, naiva si misterioasa!

Balanta

Ce privire are! Si cat este de eleganta! Uneori pare atat de firava si gingasa, de parca ar avea nevoie de tot ajutorul din lume. Dar nu! Frumoasa, fara indoiala, femeia Balanta poate ajunge chiar si in cele mai ascunse colturi ale inimii barbatilor, chiar si a celor care se declara impenetrabili de sagetile lui Cupidon! Iar cand intelege ca cineva vrea sa o cucereasca, devine si mai sensibila.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii femei rac balanta