x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 aprilie. Vei sărbători cu prietenii până dimineaţa

Horoscop zilnic, 10 aprilie. Vei sărbători cu prietenii până dimineaţa

09 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 10 aprilie. Vei sărbători cu prietenii până dimineaţa

Berbec

Acum că ai obţinut locul pe care îl meritai şi ţi-ai găsit un rost pe lume, este momentul să îţi urmezi inima şi să faci ceva în acest sens. Nu mai aştepta nicio clipă.

Taur

Banii care ţi-au intrat în cont pe neaşteptate te pun pe gânduri. Vrei să îi investeşti într-o afacere, sau să cumperi un teren. Gândeşte-te bine înainte de a lua o decizie.

Gemeni

Roadele muncii tale de ani de zile vor începe să apară, să dea primele semne şi vei fi mai mult decât fericit. Vei sărbători cu prietenii până dimineaţa.

Rac

Succesul de care te bucuri în continuare şi poziţia financiară bună te fac să simţi că pluteşti. Ai foarte mare încredere în tine şi ambiţie pentru a continua.

Leu

Începi ziua plin de energie şi de optimism. Eşti pozitiv şi entuziast şi abia aştepţi să te întâlneşti cu colegii de serviciu să le povesteşti ce ţi s-a întâmplat.

Fecioară

Reuşitele din ultimpul timp nu au acel efect pe care îl au de obicei: nu vrei să stai o clipă şi să te bucuri. Din contră, vrei să munceşti mai mult. Încearcă să o iei mai uşor.

Balanţă

Oricât de mult ţi-ai dori să petreci mai mult timp la muncă acum, te simţi vinovat faţă de familie şi de cei apropiaţi şi nu mai stai deloc peste program. Vei petrece mai mult timp cu ei.

Scorpion

Pentru că treci printr-o perioadă în care te înţelegi foarte bine cu partenerii de afaceri, îţi vine ideea de a dezvolta o afacere împreună şi îi vei aborda cu prima ocazie.

Săgetător

Compania unor prieteni buni, poate o activitate de grup, sau un concert contribuie la un sentiment puternic de fericire, de împlinire şi bunăstare.

Capricorn

Vei primi veşti minunate, ceea ce va aduce la uşa ta musafiri nepoftiţi, vizitatori care vor să te felicite. În scurt timp, totul se va transforma într-o petrecere.

Vărsător

Astrele sunt de părere că vei întâlni pe cineva astăzi, o persoană cu care vei rezona din prima clipă. Dacă eşti singur, poate fi persoana pe care o cauţi de atâta timp.

Peşti

Se întâmplă ceva în comunitate. Poate vei cunoaşte vecini care tocmai s-au mutat, sau apar oferte de a schimba locul de muncă, sau de începe noi aventuri.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine