x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 august 2023. Racii își exprimă dorințele. Leii socializează. Săgetătorii au o zi bună

Horoscop zilnic, 11 august 2023. Racii își exprimă dorințele. Leii socializează. Săgetătorii au o zi bună

de Moira Dună    |    10 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 11 august 2023. Racii își exprimă dorințele. Leii socializează. Săgetătorii au o zi bună
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt suprasolicitați, Taurii au emoții extreme, Gemenii să se ferească de drame, Fecioarele sunt misterioase, Balanțele au nevoie de echilibru, Scorpionii au multe probleme de rezolvat, Capricornii se simt presați, Vărsătorii să fie atenți la oportunități iar Peștii să se relaxeze.

Berbec

S-ar putea să te trezești alergând într-un milion de direcții diferite. Aceasta este o zi bună pentru a face comisioane. Poți jongla cu multe lucruri deodată, așa că acționează cu încredere. Acordă atenție fiecărei sarcini în parte și munca îți va fi apreciată. 

Taur

Emoțiile tale sunt extreme. Un aspect cheie al zilei este comunicarea. Vei impune respect din partea celorlalți, datorită angajamentului tău solid față de adevăr.

Gemeni

Nu subestima sensibilitatea oamenilor în anumite situații. Poți face față problemelor într-un mod echilibrat, fără a fi prins în drame emoționale. Între timp, alții ar putea lua lucrurile foarte personal. Fii conștient de nevoile lor. Acești oameni sunt unele dintre cele mai valoroase resurse ale tale. Tratează-i cu respect.

Rac

În loc să încerci să rezolvi lucrurile în capul tău, spune-le cu voce tare și cere-le celorlalți punctele lor de vedere. Vindecarea se întâmplă atunci când spui ceea ce te deranjează. 

Leu

Angajează-te în activități pline de viață cu prietenii care te țin la curent cu cele mai noi informații culturale. Vizionează un film, mergi la o librărie sau vizitează un muzeu. Acesta ar trebui să fie o perioadă distractivă în care poți  să-ți explorezi gândurile și sentimentele. Ai totuși grijă să nu degenereze conversația ta în bârfă. Nu lăsa treburile celorlalți să devină brusc mai importante decât ale tale.

Fecioară

S-ar putea să crezi că puțini oameni te înțeleg. Chiar dacă încerci să-ți explici procesul de gândire și unde te afli emoțional, se pare că ceilalți sunt mai preocupați de ei înșiși. Numai tu poți înțelege cu adevărat cum te simți. Nu este necesar ca toată lumea să înțeleagă totul despre tine. Un aer de mister te face atractiv.

Balanță

Este posibil ca starea ta de spirit să fie maleabilă, în funcție de oamenii cu care ești și de situația în care te afli. Într-un minut s-ar putea să fii înalt ca un zmeu și în următorul să te simți slab. Cheia pentru tine acum este să te aliniezi cu cei cu o atitudine pozitivă care pot aduce soluții utile la problemele tale.

Scorpion

Încearcă să nu petrei prea mult timp cu o problemă. Este posibil să fii atât de învăluit în ea încât să-ți fie greu să faci față cu orice altceva. Ocupă-te de o problemă cât mai bine poți și treci la următoarea fără a te opri asupra primei. Concentrarea ta este puternică și poți aborda multe probleme în mod eficient.

Săgetător

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine. Rămâi pe drumul cel bun. Vei beneficia de forțe puternicedacă lucrezi cu ele, și nu împotriva lor. Păstrează-ți atenția asupra adevărului și asupra acelor aspecte care se aliniază cu sufletul tău.

Capricorn

S-ar putea să simți că mergi pe frânghie. Un pas greșit te va face să te prăbușești la pământ. Nu pune atâta presiune pe tine. S-ar putea să vezi lucrurile ca situații de viață sau de moarte, când ceea ce este necesar acum este doar o atitudine optimistă. Dacă insiști să faci lucrurile mai complicate decât ar trebui să fie, s-ar putea să refuzi tocmai oamenii care te pot ajuta.

Vărsător

Cineva sau ceva te poate intimida și te poate face să vrei să te retragi. Dar această persoană sau situație este exact lucrul de care ai nevoie acum pentru a face ceea ce trebuie. Oportunitățile sunt acolo pentru tine, chiar dacă pot fi deghizate. Odată ce le vei găsi, vei ști. Ai încredere că ești pregătit pentru următorul pas în călătoria ta.

Pești

Pot exista lupte pentru putere sub suprafață care devin evidente în interacțiunile tale. Prima ta reacție poate fi să te superi și să-ți faci punctul de vedere și mai rigid. Este important să fii mai relaxat. Acceptă că alți oameni au perspective diferite asupra situației. Cooperează cu ei, nu împotriva lor. Pleacă, pur și simplu, dacă ceilalți sunt nerezonbili.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic Horoscop 11 august