x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 aprilie. Ziua de miercuri este rezervată plimbărilor şi ieşirilor în oraş

Horoscop zilnic, 12 aprilie. Ziua de miercuri este rezervată plimbărilor şi ieşirilor în oraş

11 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 aprilie. Ziua de miercuri este rezervată plimbărilor şi ieşirilor în oraş

Berbec

Vei primi vestea că trebuie să lucrezi în echipă, iar asta nu-ţi face deloc plăcere. Eşti mai eficient pe cont propriu şi nici nu ai noroc de colegi buni. 

Taur

După ce iei o pauză şi faci o plimbare prin parc, vei realiza că urmează o perioadă profitabilă, graţie muncii pe care ai depus-o în ultimul timp.

Gemeni

Din punctul tău de vedere, ai făcut tot ce ai putut pentru a menţine armonia în relaţia de cuplu şi simţi că efortul tău nu este deloc apreciat.

Rac

Refuzi toate invitaţiile în oraş şi vrei să mai acorzi atenţie pasiunilor tale. Poate găteşti ceva, sau continui cartea pe care ai început-o.

Leu

Spre deosebire de Balanţe, vei fi plin de energie pozitivă şi, indiferent de vremea de afară, nu vrei să rămâi în casă deloc.

Fecioară

Te simţi mai puternic şi mai capabil ca oricând. Pe de-o parte vrei să te relaxezi, poate chiar să faci o plimbare afară din oraş, dar pe de altă parte vrei să munceşti.

Balanţă

Treci printr-o perioadă de timiditate extremă, iar asta nu te caracterizează în mod normal. Nu prea vrei să ieşi din casă şi nu eşti la fel de sociabil.

Scorpion

Spre deosebire de nativii din Rac, vrei să te întâlneşti cu prietenii şi să reiei legăturile cu alte persoane de care nu mai ştii nimic. 

Săgetător

 Eşti indecis şi deja te gândeşti la cum ar fi mai bine să petreci sfârşitul de săptămână. Te laşi uşor influenţat pentru că nu ai nicio idee.

Capricorn

Vei face o plimbare cu familia, sau te vei juca cu copiii tăi acasă. Nu este exclus să petreceţi toată ziua prin oraş, la film la teatru sau la cumpărături.

Vărsător

Planurile pentru a creşte veniturile încep să dea roade, dar asta înseamnă că trebuie să munceşti în continuare.

Peşti

O să ai o discuţie interesantă cu o persoană dintr-un domeniu puţin explorat de tine până acum, care te va pune serios pe gânduri.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine