x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 martie. Cariera ta va suferi o schimbare dramatică

Horoscop zilnic, 21 martie. Cariera ta va suferi o schimbare dramatică

20 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 martie. Cariera ta va suferi o schimbare dramatică

Berbec

După ce ai tot făcut planuri în weekend şi ai căutat inspiraţie, vrei să te apuci cât mai curând de redecorarea casei.

Taur

Dacă nu călătoreşti undeva astăzi, înseamnă că vei pleca mai multe zile din oraş în curând. Până şi o plimbare scurtă ţi-ar prinde bine.

Gemeni

Eşti foarte talentat în moduri pe care nici măcar nu le ştii. Astăzi vei putea descoperi într-un mod neaşteptat acel cadou.

Rac

O vizită la un muzeu sau o galerie de artă este în plan şi îţi va aduce în atenţie aspecte interesante ale vieţii, de care habar nu aveai.

Leu

Tehnologia şi confortul casei tale merg perfect împreună, pentru că ai cumpărat un gadget pe care ţi-l doreai de mult, iar acum vrei să îl testezi.

Fecioară

Vrei să te implici în acţiuni de voluntariat şi poate ţi se va oferi ocazia de a susţine o cauză nobilă. Nu sta pe gânduri şi ia decizii repede.

Balanţă

Cariera ta va suferi o schimbare dramatică, la 180 de grade chiar, dar va fi spre binele tău. Fii receptiv şi deschis oricărei oferte care apare.

Scorpion

Va fi o zi lungă pentru că vei sta cu gândul la călătoria de luna viitoare, la cumpărarea biletelor şi toată organizarea vacanţei.

Săgetător

 Problemele din trecut îţi vor ieşi în cale când te aştepţi mai puţin. Este frustrant să ai de-a face din nou cu ele, de aceea trebuie să le rezolvi imediat.

Capricorn

Eşti foarte fericit şi împlinit datorită relaţiei de cuplu şi a partenerului care nu conteneşte să te surprindă şi să te răsfeţe.

Vărsător

Pe plan personal, o persoană nouă va intra în viaţa ta şi îţi va schimba puţin viaţa, în mai bine. Acordă-i o şansă!

Peşti

O lume întreagă aşteaptă să o vizitezi, să o cunoşti. Pune capăt incertitudinilor! Ai tot ce îţi trebuie pentru a explora necunoscutul.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine