x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 noiembrie. Nu este cel mai bun moment pentru Vărsători să ia decizii drastice

Horoscop zilnic, 24 noiembrie. Nu este cel mai bun moment pentru Vărsători să ia decizii drastice

23 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 noiembrie. Nu este cel mai bun moment pentru Vărsători să ia decizii drastice
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ţi-ai asumat nişte sarcini de care nu mai eşti sigur că le poţi duce la capăt. În plus, vor apărea conflicte în familie din cauza programului haotic pe care îl ai.

Taur

Poate că ai observat activitatea intensă din ultimele săptămâni: ai întâlnit perosoane noi, ai călătorit, ai participat la evenimente, dar, acum te întrebi dacă au avut vreun rost.

Gemeni

Te simţi obosit? Nici nu-i de mirare, pentru că ai alergat să îi faci pe ceilalţi fericiţi, să le oferi tot ce aveau nevoie şi astfel ai uitat de tine. De ce nu iei o pauză?

Rac

Trebuie să te uiţi în trecut şi să înveţi din el, pentru că vei intra într-o nouă etapă, vei trăi o nouă poveste şi, mai mult ca sigur, experienţa va face diferenţa.  

Leu

Dacă nu ai apucat să faci ordine în viaţa ta, astăzi este momentul perfect. Scapă de tot ce te trage în jos şi nu te mai ajută cu nimic, indiferent că sunt oameni sau obiecte.

Fecioară

În sfârşit, viaţa agitată pe care ai avut-o în ultimele trei săptămâni se va încheia. Dacă nu astăzi, mâine mai mult ca sigur te vei bucura de linişte.

Balanţă

Acum, după ce ai trecut printr-o perioadă de socializare, eşti mulţumit de persoanele pe care le-ai întâlnit şi de relaţiile pe care le-ai făcut? Analizează-le cu atenţie.

Scorpion

Călătoria tumultoasă prin care ai trecut recent va lua sfârşit. Indiferent că a fost o călătorie interioară sau exterioară, cert este că te-ai maturizat foarte mult.

Săgetător

După tot ce ţi s-a întâmplat în ultimele zile, mai vrei să fii aceeaşi persoană? Oamenii ezită să facă schimbări pentru că se tem de viitor. Nu fii ca ei şi fă următorul pas!

Capricorn

Spre deosebire de celelalte zodii, te gândeşti deja cum să-ţi petreci sfârşitul de săptămână. În plus, te gândeşti numai la mâncare şi te tentează o vizită la părinţii tăi.

Vărsător

Nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii drastice, care te vor afecta în viitorul apropiat. Mai aşteaptă câteva zile şi reflectă mai mult.

Peşti

Te simţi încordat şi enervat? Spre surprinderea ta, motivele care stau la baza irascibilităţii sunt deciziile care nu au dus către ceea ce îţi doreai.  

 

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentrul anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×