x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 noiembrie. Fecioarele sunt atrase de persoane cu care nu sunt compatibile

Horoscop zilnic, 3 noiembrie. Fecioarele sunt atrase de persoane cu care nu sunt compatibile

02 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 3 noiembrie. Fecioarele sunt atrase de persoane cu care nu sunt compatibile

Berbec

Partenerul îţi va face o surpriză la primele ore ale dimineţii, care te va copleşi enorm. Nu îţi mai iei gândul de la asta şi nu faci niciun pas fără să îl consulţi.

Taur

Dacă accepţi o ieşire în oraş, nu înseamnă că eşti disponibil să mai faci asta o dată. Spune-le direct persoanelor ce te deranjează la ei şi nu fi ipocrit.

Gemeni

Apar probleme destul de complicate la serviciu şi speri să îţi găseşti alinarea în persoana iubită. Probabil că aceasta va pune paie pe foc, decât să-l stingă.

Rac

Încerci să ajungi la destinaţie foarte repede şi nu te bucuri deloc de călătorie, nu profiţi de toate etapele prin care treci. Ia-o mai uşor.

Leu

Atunci când te simţi iubit şi apreciat, eşti amabil, prietenos şi socializezi mai mult decât în mod normal. Ar fi bine ca această stare să dureze mai mult.

Fecioară

Nu ai nimic în comun şi nu vorbeşti aceeaşi limbă cu persoana de care te simţi atras. O sa te lupţi cu morile de vânt dacă nu eşti mai raţional.

Balanţă

Singurul remediu pentru situaţiile de azi este acceptarea acestora şi ironia. Nu le lua în serios şi fă glume pe seama lor. Doar aşa vei scăpa cu nervii întregi.

Scorpion

Cu cât eşti mai determinat, cu atât trebuie să fii mai precaut. Din cauza eşecurilor, o să fii disperat în căutarea succesului. Ai potenţial, dar foloseşte-l cu atenţie.

Săgetător

Energia va veni dintr-o sursă extrenă şi neaşteptată. Este o surpriză plăcută însă, care te duce cu un pas mai aproape de weekend.

Capricorn

O persoană încearcă să arunce vina pe ceilalţi, fără să se gândească la sentimentele lor. S-ar putea ca tu să fii acela. Ripostează şi spune adevărul.

Vărsător

Eşti pe punctul de a descoperi o nouă pasiune, care îţi va ocupa o mare parte din timp, în perioada următoare.

Peşti

La sfârşitul zilei vei regreta comentariile răutăcioase şi modul în care te-ai comportat cu ceilalţi. Te-ai simţit bine pe moment, dar reacţiile lor nu-ţi dau pace acum.

×