x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 19 octombrie 2014. Pentru Berbeci, relaţiile colegiale sunt tensionate

Horoscop zilnic, luni, 19 octombrie 2014. Pentru Berbeci, relaţiile colegiale sunt tensionate

19 Oct 2014   •   21:30
Horoscop zilnic, luni, 19 octombrie 2014. Pentru Berbeci, relaţiile colegiale sunt tensionate

Berbec

Săptămâna debutează cu multă activitate la locul de muncă. Recomandabil este să te ocupi personal de îndatoririle tale, deoarece relaţiile colegiale sunt tensionate. Comunicarea este deficitară în segmentul profesional, aşa încât alege-ţi cuvintele cu grijă. De evitat semnarea documentelor importante şi discuţiile contradictorii.

Taur
Relaţiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, fie din cauza sănătăţii tale precare, fie datorită faptului că eşti foarte ocupat la serviciu. Rezervă-ţi momente pentru a sta mai mult de vorbă cu cei dragi şi pentru a te implica alături de aceştia în diverse activităţi. După-amiază, odihneşte-te sau plimbă-te în aer liber.

Gemeni
Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti, dar şi relaţionării cu membrii familiei. Este bine să îţi rezervi momente liniştite în care să te ocupi numai de cei dragi şi de nevoile lor. Amintirile te învăluie pe neaşteptate, iar nostalgia va fi la cote mari. Împărtăşeşte cu ceilalţi din experienţele acumulate şi bucură-i, folosindu-ţi talentul de povestitor amuzant.

Rac
Foarte uşor poţi da replica oricui astăzi. Este adevărat că spui lucruri interesante, însă nu toată lumea întâlnită îţi va susţine ideile. Fereşte-te să vorbeşti prea mult, deoarece emotivitatea te va face să spui ce nu trebuie. Călătoriile pe distanţe scurte pot fi frecvente. Totuşi, subiectele principale sunt legate de casă şi familie.

Leu

Debutul săptămânii îţi aduce discuţii legate de veniturile tale obţinute din activitatea profesională desfăşurată oficial. Sunt posibile renegocieri ale unor contractemai vechi, contracte în care eşti implicat alături de rude sau prieteni apropiaţi. Totuşi, astăzi ar fi bine să eviţi luarea deciziilor importante sau promisiunile. Răzgândirile sunt frecvente în această perioadă.

Fecioara
Instabilitatea de care dai dovadă astăzi îţi poate afecta relaţiile cu ceilalţi, dar şi imaginea publică. Datorită aspectelor financiare precare de la locul de muncă ar fi bine să te gândeşti la un alt plan de câştig. Rezervă-ţi momente pentru a te gândi pe îndelete la abordarea unui alt loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu de activitate.

Balanţă
Chiar dacă în ultima vreme eşti în centrul atenţiei celorlalţi, astăzi ai nevoie de introspecţie. Se pot accentua neplăceri legate de sistemul digestiv sau picioare, de aceea fii prudent. De evitat, pe cât posibil consultaţiile sau intervenţiile medicale, deoarece există un risc mare de erori. Dozează-ţi eforturile, evita spaţiile aglomerate şi dezbaterile lungi.

Scorpion
Disputele cu prietenii sunt la ordinea zilei. Fii prudent şi evită să spui prea multe despre tine, deoarece există multe conflicte ascunse în preajma ta. Ar fi bine să îţi revizuieşti planurile de viaţă şi să excluzi persoanele care îţi obstrucţionează traseul ales de tine. Deocamdată pare dificil să alegi corect, însă ascultându-ţi vocea interioară te vei descurca foarte bine.

Săgetător
Se întrezăreşte o şedinţă surpriză cu şefii sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale. Este vorba despre reluarea unor aspecte profesionale care au rămas nelămurite sau nerezolvate. Ascultă atent ce ţi se spune şi alege-ţi cuvintele cu grijă. Traversăm o perioadă în care orice tip de comunicare este deficitar, de aceea fii prudent.

Capricorn
Sunt posibile veşti din şi despre străinătate. Este vorba despre informaţii legate de domeniul socio-profesional în care activezi. Totuşi este bine să eviţi luarea deciziilor importante, formularea concluziilor sau discuţiile ample. Răsturnările de situaţie pot fi frecvente. Cineva din anturajul profesional îţi va oferi susţinere, dar va avea şi pretenţii să îi întorci serviciul.

Vărsător
Este o zi bună achitării facturilor sau altor tipuri de datorii. Sunt posibile neînţelegeri în documente, pierderi fie prin furt, fie prin neglijenţă, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, ar fi bine să îţi rezervi momente în care să te gândeşti la noi variante de câştig de la şi prin alţii. A privi lucrurile dincolo de aparenţe te ajută enorm.

Peşti
Este o zi în care pot apărea conflicte majore în relaţiile parteneriale, datorită banilor şi bunurilor pe care le administraţi şi folosiţi împreună. Există chestiuni financiare rămase nerezolvate, dar totodată acum poţi descoperi nereguli în documente. Fii prudent, achită orice datorie şi mai ales ţine cont de sfaturile şi doleanţele celor apropiaţi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut


×
Subiecte în articol: felicia horoscop