x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei în 2017 pentru Vărsător

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Vărsător

23 Noi 2016   •   13:14
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Vărsător
Sursa foto: pixabay.com

Nu ai un tranzit planetar major în casa a şaptea în acest an. Uranus rămâne în casa a treia și cei născuți în luna februarie veţi manifesta o dorință crescută de exprimare individuală și nevoia de libertate.

Partenerii care nu susțin acest lucru sau se simt amenințați de această evoluție rapidă ar putea stârni sentimente de restricție, lucru ce te va revolta foarte tare şi vei face orice să blochezi acest proces. Așa că, dacă acest lucru se întâmplă, ai fost avertizat.

Pentru persoanele singure care au fost descrise mai sus, ele ar trebui să fie foarte confortabile cu cine sunt.

În timp ce Uranus tranziteaza a treia casă, aşteaptă-te la surprize din partea fraților tăi. Ei te pot surprinde cu cadouri neașteptate sau apeluri telefonice. Sunt şane mari să obţii o mașină nouă, barcă nouă, un instrument muzical nou sau gagdeturi noi. Indiferent că le vei primi sau ele vei cumpăra cu banii tăi, bucură-te din plin de ele.

Horoscopul dragostei pentru 2017 prezice, de asemenea, că Saturn este în sectorul de prietenie, și ai putea avea impresia că toți prietenii tăi au o relaţie sau vor să facă pasul următor în relaţia pe care o au deja. Chiar dacă şi tu eşti implicat în ceva, te-ai putea simți lăsat pe dinafară. Lasă deoparte orice sentiment care te duce cu gândul că toată lumea se deplasează înainte și pe tine te lasă în urmă, de vreme ce tu vei fi liderul găştii şi îi vei aduce pe toţi la aceeaşi masă. Pune-ţi-vă de acord şi stabiliţi nişte seri în care să petreceţi până dimineaţa.

Trebuie să împărtăşeşti speranțele și dorințele cu prietenii: cu cât vorbești mai multe despre visele tale, cu atât eşti mai aproape ca ele să devină realitate.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Capricorn

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Săgetător

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Scorpion

 

 

×