x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei în 2017 pentru Balanţă

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Balanţă

23 Noi 2016   •   13:15
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Balanţă
Sursa foto: pixabay.com

Este egoist să începi 2017 concentrându-te doar pe viaţa ta minunată? Horoscopul dragostei pentru Balanţă pentru 2017 spune că nu, aşa că nu lăsa pe nimeni să te contrazică. Oamenii care știu cine sunt au relaţii mai bune, fac alegeri mai bune și sunt mai fericiți. Aceasta este o muncă serioasă cu tine şi cu sufletul tău, aşa că nu te teme să sapi adânc pentru a te redescoperi şi pentru a-ţi redefini nevoile. Cu cât te vei cunoaşte mai bine, cu atât vei profita mai mult de pe urma oportunităţilor care vor apărea de-a lungul anului. Tot procesul în sine va fi unul obositor, iar motivaţiile şi, în special relaţiile, vor avea de suferit.

La începutul noului an, vei înflori pe plan sentimental.

Așteaptă-te la ceva inedit, pentru că săgeata lui Cupidon ar putea lovi în orice moment. Dacă eşti o Balanţă născută pe parcursul lunii octombrie, ai putea cădea cu ușurință în plasa unei persoane cu calităţi ce se vor dovedi a fi false. Câteva discuţii cu cei mai apropiați prieteni te va ajuta să te menţii pe drumul corect şi să nu fii orbit, cum se întâmplă de obicei în orice relaţie la început. Spre sfârşitul anului, vechile relaţii se vor putea încheia sau vor suferi schimbări radicale.

Tranzitarea planetei Uranus în cea de-a şaptea casă solară vor aduce funcții publice neașteptate sau viaţa de zi cu zi va fi mai expusă.

Nu ştii niciodată la ce să aştepţi, în special în relaţia cu persoana iubită, cât Uranus va fi prezent în viaţa ta. Dacă vei întâlni persoane noi şi le vei accepta în viaţa ta, vor aduce cu ele entuziasm, sau, dimpotrivă, puţină dramă. Aceşti oameni diverşi care vor sta pentru o perioadă sau vor fi în trecere, aduc voie bună şi te vor surpinde plăcut prin felul lor de a gândi, prin stilul lor vestimentar, prin modul în care mănâncă, sau merg pe stradă şi le vei simţi lipsa în cele din urmă.

Cum spuneam anterior, Uranus nu te va ajuta să ai o relaţie stabilă şi de lungă durată, sau să ai un program fix pe care să îl respecţi în fiecare zi. În plus, în anul următor nu se va instaura nici plictiseala, dar nici stabilitatea în relaţia de cuplu. Energiile sunt atât de imprevizibile încât poţi ajunge de la o extremă la alta: să cunoşti genii, sau nebuni, introvertiţi, sau extrovertiţi.

Nu vei ști că partenerul tău te-a părăsit până când nu va fi trecut ceva timp. Sau vei realiza că mariajul tău este în pericol, atunci când este prea târziu. Pentru unele Balanţe, partenerii lor au unele probleme serioase care le pun în pericol starea de sănătate şi vor începe să bea pentru a uita de probleme. Alţii vor lupta pentru independență, în nişte moduri foarte ciudate şi bizare, care te vor confuza foarte tare. Există şi o latură pozitivă, în sensul că vor putea fi foarte creativi și pot produce minunate opere de artă în muzică, pictură, scris sau poezie. Cuvintele, ideile, gândurile pe care le au te vor lua pe nepregătite.

Citeşte şi: 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Fecioară

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Leu

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Rac

×