x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei în 2017 pentru Capricorn

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Capricorn

23 Noi 2016   •   13:15
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Capricorn
Sursa foto: pixabay.com

Pentru Capricorni, Jupiter, planetă de expansiune, se mută în zona cercului de prieteni. Cu toate că accepţi invitaţia la o petrecere ştiind o singură persoană, vei pleca de acolo cunoscând mult mai multe. Octombrie 2017 începe cu o lărgire cercului de prieteni, iar creșterea continuă pentru următoarele 12 luni.

Predicţiile sugerează să îţi pui trei dorințe și să fii pregătit ca cel puțin una dintre ele să devină realitate în următoarele 12 luni, pentru că Jupiter va aduce modificări din 10 octombrie și ajunge în casa ta de prieteni, conexiuni sociale și de afaceri, scopuri și visuei. Interacționarea cu colectivul va fi de succes, iar relaţiile sociale se vor extinde rapid, cu oameni noi şi interesanţi.

Dacă doreşti ca norocu să se extindă, trebuie să fii dispus să ieşi din cercul tău obișnuit, din zona ta de confort și să întâlneşti oameni din sfere diferite.

Mult prea des te limitezi, rămâi la aceleaşi niveluri, fiind înconjuraţi de aceeaşi oameni (prieteni, sau cei cu care lucrezi). Jupiter va pune oameni noi și fascinanţi în calea ta, care pot avea o mare influență asupra viitorului tău, dacă iei decizia de a face acel prim pas spre găsirea lor.

Horoscopul dragostei pentru 2017 spune de asemenea că ar putea exista unele schimbări în cadrul familiei şi va urma o perioadă dinamică. Anumite secrete de familie de care nici tu nu ştiai absolut nimic ar putea fi dezvăluite şi, dacă nu te afectează în mod direct, cel mai bine este să nu te implici.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Săgetător

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Scorpion

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Balanţă

×